ΚΟΙΝΩΝΙΑ
03/01/2016 04:39 EET | Updated 03/01/2016 08:11 EET

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο αγνοούμενων νεαρών. Έκκληση σε όποιον γνωρίζει να ενημερώσει τις αρχές

SOOC

Αγρότες που είχαν μία ήσυχη ζωή στην Αιτωλοακαρνανία είναι οι δύο άνδρες που αγνοούνται από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Πρόκειται για τον 35χρονο Βασίλη Γρατσάνη και τον 34χρονο Γιάννη Κορδώση, οι οποίοι είναι φίλοι από μικρά παιδιά και διασκέδαζαν σε μπαρ στον Πεντάλοφο. Οι δυο τους ζουν κάνοντας αγροτικές εργασίες και περιγράφονται ως άτομα δεμένα με τις οικογένειές τους. Σύμφωνα με καταθέσεις που έχει λάβει η Αστυνομία, οι δυο τους είχαν πιει αρκετά εκείνο το βράδυ και αποχώρησαν από το μαγαζί λίγο μετά τις 4.00 τα ξημερώματα.

missing

missing 2

Ο Βασίλης και ο Γιάννης δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις Αρχές και επιβιβάστηκαν σε μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Toyota Corolla με αριθμό πινακίδας ΑΙΚ 7885. Την ώρα εκείνη στην περιοχή δεν υπήρχε ιδιαίτερο πρόβλημα κακοκαιρίας, ούτε χιονόπτωση.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που προΐστανται των ερευνών για τον εντοπισμό τους αναφέρουν ότι «εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο άνδρες να έφυγαν με το αυτοκίνητο εκτός Αιτωλοακαρνανίας και για το λόγο αυτό εξετάζονται οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου».

Οι συγγενείς των δύο αγνοουμένων ζήτησαν από τις Αρχές να εξετάσουν το ενδεχόμενο φυγής τους εκτός νομού, καθώς όσο περνούν οι ώρες και δεν εντοπίζεται το αυτοκίνητο τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Την ίδια ώρα, πυροσβέστες επιχειρούν με βάρκα στον Αχελώο ποταμό υπό το φόβο να έχουν πέσει ύστερα από κάποιο ατύχημα στο νερό. Το μόνο στοιχείο που έχουν βρει μέχρι στιγμής οι Αρχές είναι η καταγραφή κίνησης του αυτοκινήτου από κάμερα τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη θέση Πεντάλοφο με κατεύθυνση προς Λεσίνη. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το ανησυχητικό είναι ότι τα κινητά τους τηλέφωνα δεν εκπέμπουν σήμα και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τα έχουν πάνω τους.

Οι συγγενείς απευθύνουν έκκληση από το πρωί σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ενώ οι έρευνες ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστικής θα συνεχιστούν τα επόμενα 24ωρα με αμείωτους ρυθμούς.