ΔΙΕΘΝΕΣ
06/01/2016 06:15 EET | Updated 06/01/2016 06:16 EET

Σκότωσε την κοπέλα του με τουλάχιστον 80 μαχαιριές όταν του είπε να χωρίσουν

Facebook

Με 80 μαχαιριές δολοφόνησε τον περασμένο Ιούλιο στο Έσεξ την μόλις 21 ετών κοπέλα του, Λώρα Ντέιβις, ο 22χρονος Τζόρνταν Τέιλορ όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν.

Όπως γράφει το BBC τη νύχτα της δολοφονίας η κοπέλα είχε μαγειρέψει για τους δύο στο διαμέρισμα το οποίο μοιράζονταν. Η ίδια επρόκειτο να του ανακοινώσει ότι επιθυμεί να χωρίσουν και ότι ο ίδιος θα μπορούσε να συνεχίζει να μένει στο σπίτι αφού, όπως φαίνεται, δεν ήθελε να τον αφήσει άστεγο. Η αστυνομία στην έρευνα η οποία διεξήχθη μετά τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας βρήκε τα φαγητά στο τραπέζι ανέγγιχτα συμπεραίνοντας ότι η ένταση ανάμεσα στους δύο κλιμακώθηκε γρήγορα με τη διώκουσα αρχή να επισημαίνει ότι η επίθεση άρχισε μέσα στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα οποία παρουσιάζονται στην εν εξελίξει δίκη, η ίδια βγήκε από το σπίτι τρέχοντας ντυμένη με τις πιτζάμες της με τον Τζόρνταν να την κυνηγά και τελικά να τη σκοτώνει. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση η Λώρα δέχθηκε τουλάχιστον 80 μαχαιριές ενώ άλλα σημάδια έδειχναν ότι η ίδια προσπάθησε να αμυνθεί της επίθεσης του φίλου της.

Η ίδια δέχθηκε 18 μαχαιριές στο πρόσωπο, έξι στο δεξί χέρι, 18 στο αριστερό, 15 μαχαιριές στο θώρακα ενώ τη μαχαίρωσε επίσης έξι φορές στο δεξί της πόδι, οκτώ φορές στο αριστερό της πόδι, οκτώ φορές στην πλάτη της και τρεις πίσω από το κεφάλι.

Όπως έχει γνωστό, ο Τζόρνταν φαίνεται να ήταν ιδιαιτέρως καταπιεστικός κατά τη διάρκεια της σχέσης τους με πολλούς φίλους της 21χρονης να έχουν ανησυχήσει στο παρελθόν για τη συμπεριφορά του απέναντι στη φίλη τους.