ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/01/2016 02:21 EET | Updated 11/01/2016 02:22 EET

Για 6η ημέρα συνεχίζεται το θρίλερ με τον συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής. «Άνοιξε η γη και τον κατάπιε»

Χαμόγελο του Παιδιού

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 34χρονου συζυγοκτόνου L.J., ο οποίος καταζητείται από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Η μοτοσικλέτα μικρού κυβισμού με την οποία εξαφανίστηκε από την Ορμύλια Χαλκιδικής μαζί με τον 4χρονο γιο του βρέθηκε από τους αστυνομικούς το περασμένο Σάββατο σε ορεινή περιοχή στη θέση Ψακούδια Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το σημείο του εγκλήματος. Το όχημα ήταν καλυμμένο με φύλλα και κλαδιά, τα οποία τοποθετήθηκαν από τον δράστη προκειμένου να μην είναι ορατό.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο συζυγοκτόνος παρέμεινε μαζί με το παιδί του στα Ψακούδια για κάποιες ημέρες, καθώς μαζί με τη μοτοσικλέτα βρέθηκαν στον ίδιο χώρο άδειες συσκευασίες τροφίμων. «Παρέμεινε εκεί μέχρι να μειωθούν οι περιπολίες των πρώτων ημερών στην περιοχή και στη συνέχεια διέφυγε από τη Χαλκιδική. Αυτό που προέχει είναι η ασφάλεια του ανήλικου που ζει πια με έναν επικίνδυνο πατέρα», επισημαίνει αστυνομική πηγή.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου δείχνει ότι ο συζυγοκτόνος βρίσκεται ακόμα στην Ελλάδα. Αυτό καθησυχάζει την Αστυνομία που θεωρούσε ότι το επόμενο βήμα του θα είναι να προσπαθήσει να φύγει από τα σύνορα για την πατρίδα του.

Οι τελευταίες πληροφορίες που είχε η ΕΛ.ΑΣ. από πολίτες που θέλησαν να βοηθήσουν τις έρευνες ανέφεραν ότι ο 34χρονος βρίσκεται στα Ιωάννινα. Παρά τις προσπάθειες, ωστόσο, οι μαρτυρίες δεν επιβεβαιώθηκαν.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τυφλή ζήλια που έτρεφε για την 41χρονη πρώην σύζυγό του είναι, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., η αιτία της στυγερής δολοφονίας που έγινε στην Χαλκιδική από τον 34χρονο Αλβανό L.J.

O 34χρονος δολοφόνησε την περασμένη Τετάρτη σε κατάσταση αμόκ τη γυναίκα με έξι μαχαιριές, άρπαξε τον 4χρονο γιο τους και εξαφανίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση με την 41χρονη διαρκώς έβρισκε αφορμές για καυγάδες, καθώς ποτέ δεν αποδέχθηκε το χωρισμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να ζει ένα δράμα, το οποίο επηρέαζε και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 4 και 6 ετών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Huff Post Greece, ο Αλβανός έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει για παραβιάσεις του νόμου περί όπλων, περί ναρκωτικών και του νόμου περί αλλοδαπών. Ο συζυγοκτόνος αναζητείται από πλήθος αστυνομικών από διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. με πρωταρχικό στόχο των Αρχών να είναι η διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας του 4χρονου παιδιού που έχει μαζί του. Η φωτογραφία του δράστη έχει δοθεί στους αστυνομικούς που υπηρετούν στους μεθοριακούς σταθμούς προκειμένου να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας. Από το σημείο της δολοφονίας στην περιοχή της Ορμύλιας διέφυγε μαζί με το παιδί με ταξί.

Ο τελευταίος καυγάς

Ο τελευταίος καυγάς του ζευγαριού στάθηκε έγινε το απόγευμα της Τετάρτης και στάθηκε μοιραίος για την άτυχη γυναίκα.

Ο 34χρονος εμφανίστηκε ξαφνικά στο σπίτι της στην Ορμύλια, όπου ζούσε με τα δύο παιδιά της, και άρχισε να φωνάζει και να πετάει αντικείμενα. Σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα χτυπώντας την με έξι μαχαιριές ρίχνοντας την κάτω αιμόφυρτη. Στη συνέχεια, άρπαξε το ένα από τα δύο παιδιά και εξαφανίστηκε.

Στο χώρο του εγκλήματος μετέβησαν αρμόδια εγκληματολογικά συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Χαλκιδικής. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν την ελληνικής καταγωγής γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος.Ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί.