Κυρτή οθόνη για gamers από την AOC: Από τον Φεβρουάριο στην ελληνική αγορά

Κυρτή οθόνη για gamers από την AOC: Από τον Φεβρουάριο στην ελληνική αγορά
AOC

Τον Φεβρουάριο αναμένεται να αρχίσει η πώληση της κυρτής gaming οθόνης AOC C3583FQ στην ελληνική αγορά- με προτεινόμενη τιμή λιανικής 799 ευρώ.

Πρόκειται για μια οθόνη 160 Hz, με ακτίνα 2000 χιλιοστών, τεχνολογία Adaptive-Sync (συμβατή με FreeSync™, με λειτουργικότητα σε εύρος από 45 ως 160 Hz) και ανάλυση Wide Full HD (2560 x 1080 pixels). Τα χαρακτηριστικά αυτά, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, παρέχουν μια ιδιαίτερα ομαλή εμπειρία gaming χωρίς σκίσιμο της εικόνας, τρεμόπαιγμα, καθυστερήσεις ή θαμπάδα. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει δύο HDMI (MHL) θύρες και δύο εισόδους DisplayPort σε αλυσιδωτή σύνδεση.

Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με MVA panel που προβάλει βαθύτερο μαύρο και υψηλότερη αντίθεση 2000:1. Έτσι σε σύγκριση με τα TN panels, ενισχύονται όλοι οι τύποι περιεχομένου ενώ παράλληλα διατηρείται ο γρήγορος χρόνος απόκρισης των 4 ms. Με την ενεργοποίηση της λειτουργίας χρωμάτων gaming, η φωτεινότητα και η αντίθεση βελτιστοποιούνται ακόμα περισσότερο ειδικά για παιχνίδια. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται τα ισχυρά ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και οι υποδοχές ήχου.

Δημοφιλή