ΕΙΔΗΣΕΙΣ
21/01/2016 02:48 EET | Updated 21/01/2016 05:03 EET

Αμερικανίδες λένε ότι έκαναν το καλύτερο σεξ της ζωής τους με εξωγήινους και γέννησαν υβρίδια

David McNew via Getty Images
FEATURE: EROTICA LA: Inflatable sex doll toys shaped like extraterrestrial aliens hang on display at the Erotica L.A. convention, June 11, 1999 in Los Angeles. Erotica L.A. is an annual trade show, open to the public and designed to bring the 'adult industry' to 'mainstream America'. (Photo by David McNew)

Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Δύο Αμερικανίδες ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζονται ότι απέκτησαν παιδί με εξωγήινους.

Πρόκειται για την 23χρονη Aluna Verse και την 27χρονη Bridget Nielson οι οποίες ισχυρίζονται ότι τα σύλληψή τους μάλιστα γίνεται είτε μέσω τεχνητής γονιμοποίησης, είτε μέσω σεξουαλικών συνευρέσεων.

"Το σεξ μαζί τους ήταν ό,τι καλύτερο είχα ποτέ", εκμυστηρεύεται η 27χρονη Bridget, υποστηρίζοντας ότι χιλιάδες γυναίκες έχουν κάνει παιδιά με εξωγήινους, αλλά απλά δεν το… γνωρίζουν.

Η 27χρονη η οποία είναι πρώην στέλεχος μάρκετινγκ και η 23χρονη η οποία εργάζεται ως σχεδιάστρια βιντεοπαιχνιδιών ισχυρίζονται ότι έχουν αποκτήσει 13 παιδιά με τους εξωγήινους.

Η Bridget Nielson η οποία ζει με τον πατέρα της στην πόλη Sedona της Arizona, ισχυρίζεται ότι έχει δέκα "υβριδικά μωρά" - τέσσερα αγόρια και έξι κορίτσια. "Δεν είναι απλά τα παιδιά μας. Είναι μια υβριδική φυλή, καλύτερη και πιο εξελιγμένη από την ανθρωπότητα", συμπληρώνει.

Μιλώντας για τις εμπειρίες της μέσα σε ένα εξωγήινο σκάφος δεν θα μπορούσε να ήταν πιο σαφής και περιγραφική: "Ήταν απίστευτο. Σούπερ αρχέγονο και ερεθιστικό. Είχα μια αίσθηση ελευθερίας και το απόλαυσα όσο ποτέ", τονίζει χωρίς ίχνος ντροπής και συμπληρώνει: "Επιλέγουν νεαρές γυναίκες από την ίδια οικογένεια ή με τα ίδια γονίδια. Μπορεί να γίνει και στη Γη. Μια φορά είδα ένα σκάφος στον ουρανό και λίγο μετά πονούσαν οι ωοθήκες μου".

Από την πλευρά της η Aluna Verse που ζει στο Los Angeles έχει αποκτήσει μόλις τρία παιδιά μαζί τους. "Βρέθηκα μέσα σε μια αίθουσα σαν σχολική τάξη, μαζί με άλλους ανθρώπους. Ξαφνικά κάθομαι δίπλα σε ένα πράσινο ερπετοειδές πλάσμα που με διέγειρε τόσο πολύ, απλά κοιτάζοντάς το. Σε λίγα δευτερόλεπτα κάναμε έρωτα και όλοι μάς κοιτούσαν. Ακούγεται τρελό και πολλοί όταν τους το λέω με ρωτούν αν πήρα τα φάρμακά μου, ωστόσο συνέβη πραγματικά" και προσθέτει "Υπάρχει μια θλίψη γιατί δεν μπορείς να είσαι κοντά στα παιδιά σου. Πιστεύω ότι εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες σαν εμάς που απλά δεν το γνωρίζουν. Οι άνθρωποι λένε ότι είμαστε τρελοί, αλλά δεν είμαστε".

Και οι δύο γυναίκες, όπως και άλλες ηλικίας από 19 έως 60 είναι μέλη της κοινότητας "Υβριδικών Μωρών". Τα μωρά δεν ζουν στη Γη αλλά μαζί με τους πατεράδες τους σε διαστημόπλοια.

ΠΗΓΗ: mirror.co.uk

Sponsored Post