Το «καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο» για το 2016 σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Το «καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο» για το 2016 σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε

Φανταστείτε το «καλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο» και ίσως σας έρθει στο μυαλό ένα παραθαλάσσιο θέρετρο σε ένα ζεστό τροπικό νησί ή ίσως ένα πολυτελές μέρος σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου.

Αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε ΑΥΤΟ.

Ιδού το Umaid Bhawan Palace , μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κατοικίες του κόσμου και τωρινό σπίτι της βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Τα 64 δωμάτια στο παλάτι λειτουργούν ως χώροι για τους επισκέπτες, έτσι ώστε εάν είστε τυχεροί να μπορέσετε να απολαύσετε 26 στρέμματα με πύργους από αμμόλιθο, υπόγειες πισίνες, σπα και με χώρους για δείπνο τόσο πολυτελείς που κάθε καλεσμένος νιώθει σαν βασιλιάς. Δεν αποτελεί καμία έκπληξη λοιπόν που το μέρος κέρδισε το βραβείο του «Καλύτερου Ξενοδοχείου στον Κόσμο» στα Choice Awards του TripAdvisor για το 2016.

Στο Umaid Bhawan Palace, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν βόλτα στους κήπους, να οδηγήσουν αυτοκίνητα-αντίκες, να μείνουν σε υπερπολυτελείς σουίτες με μπαρ, να περάσουν τον χρόνο τους σε δωμάτια ζωγραφικής ή να κάνουν γιόγκα σε ιδιωτικά σημεία.

Μια μέση τιμή των δωματίων, όπως την βλέπουμε στο TripAdvisor είναι τα 734 δολάρια για ένα βράδυ. Εάν όμως βρεθείτε εκεί το καλοκαίρι, η τιμή πέφτει στα 390 δολάρια, όπως είπε ένας εκπρόσωπος του ξενοδοχείου στην HuffPost. Οι επισκέπτες λένε ότι το καλωσόρισμα που περιμένει τους καλεσμένους αξίζει, αφού γίνεται με «πνευστά, ντραμς και σαμπάνια». Και εμείς θα πρέπει να πούμε ότι συμφωνούμε:

Best Hotel

Το Umaid Bhawan Palace βρίσκεται στην πόλη Jodhpur, η οποία είναι γνωστή για τα φρούρια της, τους ιστορικούς ναούς της και τα καλλιτεχνικά παζάρια της. Η πόλη αποτελεί μία πρώτη ιδανική γεύση της Ινδίας και είναι περιζήτητος προορισμός για το 2016.

Εάν λοιπόν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε αυτό. Καλά ταξίδια!

Πήγαινε στην αρχική σελίδα