ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23/01/2016 05:10 EET | Updated 23/01/2016 05:10 EET

Οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο facebook η μητέρα του Κωστή Πολύζου: «Λατρεμένε μου Κωστή σε αγαπώ. Μου λείπεις πάρα πολύ»

facebook

Μια διάσταση διαφορετική από αυτή στην οποία κατέληξαν οι αστυνομικές αρχές δείχνουν οι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο facebook, η μητέρα του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου.

Σύμφωνα με το sierafm.gr, η μητέρα έχει αναρτήσει μία σειρά από φωτογραφίες στην οποία η ίδια δείχνει να πονά για το χαμό τους παιδιού της.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια στη Σιάτιστα Κοζάνης, πήρε απρόσμενη τροπή, καθώς το πρωί της Παρασκευής ο πατριός και η μητέρα του θύματος οι οποίοι τα τελευταία χρόνια διαμένουν στην Ελευσίνα συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για το φόνο του νεαρού. Η δολοφονία φαίνεται να έγινε μετά από έναν ακόμη καυγά με αφορμή τα υπέρογκα δάνεια που είχε πάρει ο νεαρός για λογαριασμό της οικογένειας και τον κυνηγούσαν οι τράπεζες. Οι συλληφθέντες δεν αντιστάθηκαν και ήταν ψύχραιμοι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης.

Δείτε τις φωτογραφίες: