Η Τίνα Φέι επέστρεψε ξανά ως Σάρα Πέιλιν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ στο Saturday Night Live

Η Τίνα Φέι επέστρεψε ξανά ως Σάρα Πέιλιν δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ στο Saturday Night Live

Όταν ο Donald Trump ανέφερε ότι επρόκειτο να έχει την στήριξη μιας "VIP" την περασμένη εβδομάδα σε συγκέντρωση οπαδών του στην Αϊόβα, όλοι καταλάβαμε ότι η Sarah Palin θα έμπαινε ξανά στη ζωή μας.

Η πρώην Κυβερνήτης της Αλάσκα έγινε διάσημη κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2008 καθώς είχε προταθεί για την θέση του Αντιπροέδρου των Η.Π.Α από τον John McCain. Εκείνη την εποχή έκανε την εμφάνισή της η Tina Fey η οποία είχε κερδίσει το βραβείο Emmy για την ερμηνεία της στο ρόλο της πρώην υποψήφιας αντιπροέδρου στο Saturday Night Live.

Για άλλη μια φορά η Tina Fey βρέθηκε στο Saturday Night Live για να ενσαρκώσει την Palin. Στο πλευρό της ήταν ο Darrell Hammond ο οποίος ενσάρκωσε τον Donald Trump.

Για άλλη μια φορά η Fay έδωσε τον καλύτερο εαυτό της με αποτέλεσμα το σκετς να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Την περασμένη εβδομάδα η Palin βρέθηκε στο πλευρό του Trump σε Αϊόβα. Παρά την απόσυρσή της από την ενεργό πολιτική χάριν μιας καριέρας στον χώρο των ΜΜΕ, παραμένει μια φωνή που ασκεί ιδιαίτερη επιρροή στον συντηρητικό χώρο.

"Είμαστε έτοιμοι για αλλαγή" είπε επίσης στη συγκέντρωση, προσθέτοντας ότι ο Trump δεν δεσμεύεται από κανέναν παρά από τον αμερικανικό λαό.

Δημοφιλή