ΕΙΔΗΣΕΙΣ
28/01/2016 03:56 EET

Βαλσαμωμένος άντρας "παίζει" πόκερ με τους φίλους του

Ο Henry Rosario Martinez κάθεται στο τραπέζι του πόκερ με την τράπουλα στα χέρια του και μάρκες μπροστά του χωρίς να κινείται. Ο άνδρας δεν προσπαθεί να κατατροπώσει τους συμπαίκτες του αλλά είναι νεκρός.

Ο 31χρονος Πορτορικανός πέθανε την περασμένη εβδομάδα στις 19 Ιανουαρίου στη γενέτειρα του Barceloneta στο βόρειο Πουέρτο Ρίκο, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε συνδυασμό με συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Ο πατέρας του γνωρίζοντας ότι ο γιος του είναι λάτρης της μουσικής Reggaeton, των κοκορομαχιών, και του τζόγου ζήτησε από τον Jose Mendelez, ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, να προετοιμάσει το γιο του για να καθίσει σε τραπέζι πόκερ αντί να τοποθετηθεί σε φέρετρο, πριν την κηδεία του.

"Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε αυτό αλλά το θεωρούμε φυσιολογικό επειδή αυτά τα πράγματα συμβαίνουν και σε άλλα μέρη της χώρας μας", δηλώνει ο Melendez.

Φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια το βαλσάμωμα και η τοποθέτηση των νεκρών σε διάφορες θέσεις είναι κάποιου είδους "τάση" στο Πουέρτο Ρίκο.

Άλλα παρόμοια περιστατικά που έχουν αναφερθεί είναι η τοποθέτηση νεκρού ταξιτζή στη θέση του οδηγού του ταξί του, ενός παλαιστή που αφού πρώτα βαλσαμώθηκε τον έβαλαν στο ρινγκ για φωτογραφίες, μιας γυναίκας που την έβαλαν σε ένα τραπέζι, πάντα βαλσαμωμένη, να απολαμβάνει ένα τσιγάρο και μια μπύρα και εν τέλει έναν άλλο νεκρό άντρα τον έντυσαν σούπερ ήρωα.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk