Αντιπαράθεση Παππά- Γεωργιάδη για τις άδειες των καναλιών

Αντιπαράθεση Παππά- Γεωργιάδη για τις άδειες των καναλιών
Eurokinissi

Η ΝΔ δεν πρόκειται να επιτρέψει να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και να προχωρήσει ο διαγωνισμός για τα κανάλια, εάν δεν αλλάξει ο νόμος και δεν μεταφερθεί και πάλι στο Συμβούλιο ο καθορισμός του αριθμού των αδειών, δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι εργαζόμενοι στα κανάλια δεν πρέπει να φοβούνται ότι θα πέσει «μαύρο», διότι η ΝΔ δεν θα επιτρέψει την εγκαθίδρυση νέας χούντας στην Ελλάδα. Παράλληλα, κατηγόρησε ον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ότι είναι «πονηριά» αυτό που έκανε, με την τροπολογία να καθορίζεται ο αριθμός των αδειών από τη Βουλή.Τι σημαίνει δηλαδή αυτό διερωτήθηκε, «να δίνονται οι άδειες από την κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, δηλαδή από τον κύριο Παππά;».

Ο κ. Παππάς, απαντώντας με δήλωσή του στον κ. Γεωργιάδη, τόνισε ότι «ο διαγωνισμός για τα κανάλια θα γίνει. Κι ας κάνουν όνειρα για το αντίθετο ο κ. Γεωργιάδης και οι φίλοι του».

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση. Αραγε, ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, προσυπογράφει αυτές τις απόψεις;».

Δημοφιλή