Φέτος τα Ermis Awards έχουν το δικό τους πρωτάθλημα 5X5

Φέτος τα Ermis Awards έχουν το δικό τους πρωτάθλημα 5X5

Ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου διοργανώνεται φέτος στο πλαίσιο των Ermis Awards με χορηγό τον OTE TV. Αυτή τη χρονιά, οι εταιρείες δεν θα συναγωνιστούν μόνο σε επίπεδο ιδεών, αλλά και στο γήπεδο, σε ένα μοναδικό πρωτάθλημα 5x5 με παίκτες στελέχη του χώρου. Ετοιμάστε τις ομάδες σας και δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Αυτός ο αγώνας θα είναι σίγουρα ξεχωριστός.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι εργάζονται σε εταιρείες του χώρου της επικοινωνίας, εταιρίες παραγωγής και δημιουργικά γραφεία, αρκεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να την αποστείλουν το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση eleni@edee.gr. Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα είναι 100€ (+ΦΠΑ).

Tο ΟΤΕ TV Football Cup θα φιλοξενήσει το αθλητικό κέντρο LEONTARIO Soccer Club και οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 14, 20 και 28 Φεβρουαρίου 2016. Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από 7 άτομα τουλάχιστον, με μέγιστο αριθμό τα 10 άτομα. Δεκτές θα γίνονται και ομάδες που προέρχονται από δύο ή και περισσότερες εταιρίες, υπό την προϋπόθεση ότι η ονομασία της ομάδας θα τις περιλαμβάνει όλες.

Το κύπελλο περιμένει εσάς και την εταιρεία σας. Γίνετε πρωταθλητές!