ΚΟΙΝΩΝΙΑ
16/02/2016 17:00 EET | Updated 16/02/2016 17:00 EET

Το «κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα» δεν έφτασε ως τη Λάρισα. Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο με 9 παιδιά

eurokinissi

Άνεργος πατέρας με 9 παιδιά στη Λάρισα. Κι όμως, ενώ δεν έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ανάγκες των παιδιών του, η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα, όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΕΚΝΛ αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διατυμπάνιζε παλιότερα ότι κανένα σπίτι βιοπαλαιστή δεν θα μείνει χωρίς ρεύμα. Σήμερα όμως προχωρά σε διακοπές ρεύματος, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, σε φτωχούς ανθρώπους και όχι σε μπαταχτσήδες, ενώ για τις μεγάλες βιομηχανίες μείωσε δραστικά την τιμή της κιλοβατώρας.

Συγκεκριμένα το ΕΚΝΛ, καταγγέλλει την διακοπή του ρεύματος σε άνεργο πολύτεκνο με 9 παιδιά στον Αμπελώνα, ο οποίος, πολύ καιρό άνεργος τώρα, αδυνατεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του, πολύ δε περισσότερο να πληρώσει λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος.

Το ΕΚΝΛ, αξιώνει την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στον συγκεκριμένο πολύτεκνο άνεργο και σε κάθε οικογένεια ανέργου ή βιοπαλαιστή που δεν μπορεί να πληρώσει, είτε λόγω ανεργίας, είτε γιατί μειώθηκε δραστικά το εισόδημά του. Να μην γίνεται καμία διακοπή σε τέτοιες περιπτώσεις και να μειωθεί άμεσα το τιμολόγιο της ΔΕΗ κατά 50% σε άνεργους, απλήρωτους, χαμηλόμισθούς, χαμηλοσυνταξιούχους».

Sponsored Post