ΕΙΔΗΣΕΙΣ
16/02/2016 12:24 EET

Μετά τον Νιγηριανό πρίγκιπα, ο Νιγηριανός αστροναύτης θα σας δώσει εκατομμύρια αν τον σώσετε

shutterstock

Όλοι γνωρίζουμε για την απάτη που γίνεται μέσω email και αφορά έναν πολύ πλούσιο Νιγηριανό πρίγκιπα στον οποίο αν δώσετε μερικά χιλιάδες δολάρια για να τον βοηθήσετε θα σας δώσει μία γενναία αμοιβή εκατομμυρίων.

Τώρα, όμως, υπάρχει ο Νιγηριανός αστροναύτης (ναι, καλά ακούσατε), ο οποίος έχει παγιδευτεί εδώ και 25 χρόνια στο διάστημα (για δες κάτι πράγματα) και χρειάζεται 3 εκατομμύρια δολάρια για να επιστρέψει στην Γη. Όλα ακούγονται πολύ λογικά μέχρι τώρα, έτσι δεν είναι;

Αυτό είναι το email που έλαβε η βρετανική ιστοσελίδα Anorak πριν από μερικές μέρες.

Όπως γράφει το email, o Abacha Tunde, o πρώτος Αφρικανός που πάτησε στο διάστημα, για όποιον δεν τον γνωρίζει, παγιδεύτηκε σε ένα σοβιετικό διαστημικό σταθμό, όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση.

via GIPHY

«Τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος επέστρεψαν στην Γη, αλλά τη δική του θέση πήρε ένα φορτίο που επέστρεψε», αναφέρει ο ξάδερφός του Dr. Bakara Tunde.

Τώρα θα αναρωτιέστε πως και δεν έχετε ακούσει ξανά για τον συγκεκριμένο αστροναύτη ή την αποστολή του. Ε, μα ήταν όλα «μυστικά». Μία μυστική αποστολή, σε ένα μυστικό διαστημικό στρατιωτικό σταθμό (μη σας ξεφύγει παραέξω).

Σε περίπτωση που φοβάστε να επενδύσετε 3 εκατομμύρια δολάρια στον Tunde, πρέπει να σας πούμε ότι ο Νιγηριανός αστροναύτης που είναι παγιδευμένος στο διάστημα έχει 15 εκατομμύρια δολάρια για να μείνει εκεί, αλλά επειδή δεν ξοδεύει εκεί που είναι έχει κάνει γερό κομπόδεμα και θα σας τα επιστρέψει και μάλιστα με το παραπάνω.

Φυσικά, το email αυτό μπορεί να είναι μία παρωδία του κλασικού email με τον Νιγηριανό πρίγκιπα, αλλά δεν παύει να είναι πολύ αστείο.