ΕΙΔΗΣΕΙΣ
18/02/2016 07:14 EET | Updated 18/02/2016 07:14 EET

ΝΔ: «Κρίσεις Σφαγείο» στην ΕΛΑΣ. Τι ανακοίνωσε το κόμμα για την «καρατόμηση» Σφακιανάκη

Sooc

Για «κρίσεις - σφαγείο» στην Ελληνική Αστυνομία κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ενορχηστρωμένη επιχείρηση.

Σε δήλωσή του, ο συντονιστής Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης, αναφέρεται σε «πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, καρατομήσεις και εξοστρακισμούς αξίων ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ» που δυστυχώς, όπως σημειώνει, «επιβεβαιώνουν τους φόβους και την αγωνία που εδώ και καιρό εκφράστηκαν δημόσια από τη Νέα Δημοκρατία για το προδιαγεγραμμένο ανοσιούργημα στο οποίο επιδόθηκε τελικά η Κυβέρνηση».

Διαβάστε ακόμα:

Σύμφωνα με κ. Κυριαζίδη «παρακάμφθηκε κάθε έννοια αξιοκρατίας και αντικειμενικότητας» καθώς, όπως υποστηρίζει «η κυβέρνηση "ξήλωσε", παρόπλισε και αποστράτευσε εξαίρετους, επιτυχημένους και με τεράστια προσφορά αξιωματικούς, όπως τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλη Σφακιανάκη και τον τέως Διευθυντή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κ. Σταυρόπουλο, σκανδαλίζοντας έντονα την κοινωνία».

«Πριν καλά - καλά αναλάβουν τα καθήκοντά τους και κλείσουν ένα έτος θητεία, απομακρύνθηκαν σχεδόν οι μισοί ταξίαρχοι και αστυνομικοί διευθυντές» προσθέτει ο κ. Κυριακίδης και κάνει λόγο για «πρωτοφανή και προκλητική συμπεριφορά της κυβέρνησης» για την οποία λέει πως «είναι απολύτως καταδικαστέα, από όλους τους 'Ελληνες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης».

Και καταλήγει:

«Αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας. Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και την υστάτη στιγμή, να ανακαλέσει αυτές τις απαράδεκτες αποφάσεις».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Sponsored Post