ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/02/2016 05:18 EET | Updated 19/02/2016 05:19 EET

Οι Ειδικές Δυνάμεις αποχαιρετούν τον Παντελίδη: «Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού»

eurokinissi

To δικό τους αντίο στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, έδωσαν οι άνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων, μέσω του λογαριασμού τους στο facebook.

«Ένα αντίο στο πρώην στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού Παντελή Παντελίδη. Κρίμα να φεύγουν νέα παιδιά άσχετα από το αν μας αρέσει ή μουσική αυτή η όχι», ήταν το συγκινητικό τους μήνυμα.

Ένα αντίο στο πρώην στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού Παντελή Παντελιδη. Κρίμα να φεύγουν νέα παιδιά άσχετα από το αν μας αρέσει ή μουσική αυτή η οχι.

Δημοσιεύτηκε από Ειδικες Δυναμεις Ε.Σ στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

«Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού .Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα!», ανέφεραν επίσης σε ένα ακόμη μήνυμα.

Εμείς τον αποχαιρετούμε ως πρώην υπαξ/τικο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού .Ο Θεός μαζί του όπως και σε όλα τα υπόλοιπα ανώνυμα παιδιά που χάνονται άδικα !

Δημοσιεύτηκε από Ειδικες Δυναμεις Ε.Σ στις Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2016

Υπενθυμίζεται ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε υπηρετήσει για 10 χρόνια στο Πολεμικό Ναυτικό, καθώς ήταν απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών του Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Εγκατέλειψε την σταδιοδρομία του ως στρατιωτικός το 2012 προκειμένου να αφοσιωθεί στη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι. \

Διαβάστε επίσης:

Πως έγινε το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Παντελίδη. Με πόσα έτρεχε. «Πατημένες» οι ζώνες, λέει η Τροχαία και άλλα συμπεράσματα