ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/02/2016 09:54 EET | Updated 20/02/2016 09:56 EET

Δυστύχημα Παντελίδη: Το όχημα είχε περάσει από ΚΤΕΟ πριν από λίγες ημέρες

eurokinissi

Από ΚΤΕΟ φέρεται να είχε περάσει πρόσφατα σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο φέρεται να είχε περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ πριν από 10 ημέρες κάτι που ίσως αποδειχθεί χρήσιμο για τους πραγματογνώμονες που θα προσπαθήσουν να ρίξουν «φως» στα αίτια της τραγωδίας.

Όπως είχε μεταδώσει η HuffPost Greece, οι πραγματογνώμονες της Τροχαίας εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρξε βλάβη στα φρένα ή να κόλλησε το γκάζι του τζιπ μάρκας Mercedes στο οποίο επέβαινε.

Και αυτό διότι στο οδόστρωμα δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος γεγονός που εγείρει ερωτήματα. Ανώτατος αξιωματικός της Τροχαίας είχε επισημάνει μάλιστα στη Huff Post Greece ότι «τα σενάρια αυτά εξετάζονται σε όλα τα θανατηφόρα τροχαία που γίνονται υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το επικρατέστερο σενάριο να συνέβη κάτι τέτοιο αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το εξετάσουμε.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από τους πραγματογνώμονες της Τροχαίας το ίδιο ενδεχόμενο εξετάζουν τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας Παντελίδη. 

 

Διαβάστε επίσης:

Κόλλησε το γκάζι ή δεν λειτούργησαν τα φρένα; Το σενάριο που εξετάζουν πραγματογνώμονες της τροχαίας στο δυστύχημα Παντελίδη

Οδύνη για το χαμό του Παντελίδη: Η μπάντα έπαιζε τα τραγούδια του καθώς μεταφερόταν η σορός του

Sponsored Post