ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/02/2016 18:22 EET | Updated 29/02/2016 18:23 EET

Ραντεβού στο Eurogroup: Χωρίς συμφωνία το EuroWorking Group για την επιστροφή του κουαρτέτου

ASSOCIATED PRESS
Romanian Delia Velculescu, right, International Monetary Fund (IMF) mission chief for Greece, arrives at the Labour ministry in Athens, Greece, on Monday, Aug. 3, 2015. Representatives of Greece's troika of creditors visited the ministry on Monday to meet Labour Minister Giorgos Katrougalos as part of the ongoing negotiations for a new rescue package. (AP Photo/Yorgos Karahalis)

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία επιστροφής των επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων των θεσμών στην Αθήνα, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε συμφωνία ούτε στην αποψινή συνεδρίαση του EuroWorking Group.

Το θέμα (εκτός απρόβλεπτων εξελίξεων) θα κριθεί στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 7 Μαρτίου, καθώς οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα κληθούν να εξετάσουν τις Ελληνικές προτάσεις, αλλά και να γεφυρώσουν το χάσμα που χωρίζει το ΔΝΤ με την Κομισιόν και την Ελλάδα.

«Παραμένουν μεγάλες οι διαφορές των υπολοίπων πλευρών με το ΔΝΤ» ανέφερε χαρακτηριστικά παράγοντας των Βρυξελλών το βράδυ της Δευτέρας και όλα δείχνουν πλέον ότι η επιστροφή των επικεφαλής του κουαρτέτου θα κριθεί σε διαβουλεύσεις μεταξύ των Θεσμών «σε υψηλότερο επίπεδο».

Στη συνεδρίαση του EWG ήταν προγραμματισμένο να παρέμβει τηλεφωνικά ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Ταμείου Πόουλ Τόμσεν.