ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/03/2016 06:51 EET | Updated 10/03/2016 06:52 EET

Για μέρες έμεινε πτώμα διαρρήκτη σε φωταγωγό πολυκατοικίας. Σκοτώθηκε στην προσπάθεια διαφυγής

Sooc

Σε διαρρήκτη ο οποίος είχε μπει σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να διαφύγει ανήκει το πτώμα που βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε φωταγωγό πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικού ξετύλιξαν το κουβάρι της υπόθεσης από έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρέθηκε στην κατοχή του νεκρού. Για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και άλλα κλοπιμαία που βρέθηκαν πάνω του, είχε δηλωθεί κλοπή τους από τον ένοικο διαμερίσματος πολυκατοικίας της οδού Ασκληπιού 3 στα Εξάρχεια πριν από αρκετές ημέρες. Ο ιδιοκτήτης είχε διαπιστώσει τη διάρρηξη του σπιτιού του και είχε δηλώσει στην Αστυνομία τα αντικείμενα που του είχαν αφαιρέσει.

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι ένοικοι του κτιρίου εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας, κοίταξαν στον φωταγωγό, διακρίνοντας το σώμα του νεκρού άνδρα και λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα ειδοποίησαν την Αστυνομία. Στη συνέχεια, κλήθηκαν πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τη σορό του άνδρα, ύψους περίπου 1,90, η οποία ήταν σε προχωρημένη σήψη. Ο ιατροδικαστής από τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας διαπίστωσε τραύματα συμβατά με πτώση από μεγάλο ύψος, κάτι που θα επιβεβαιωθεί ή όχι από την νεκροτομή.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για αλλοδαπό άνδρα, την ταυτότητα του οποίου θα επιχειρήσουν να εξακριβώσουν από τα αποτυπώματά του, ενώ εκτιμούν πως ο άνδρας είχε μπει στο διαμέρισμα, είχε αφαιρέσει διάφορα πολύτιμα αντικείμενα και κατά τη διάρκεια της διαφυγής του από τον φωταγωγό, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα τον θάνατό του.