ΔΙΕΘΝΕΣ
11/03/2016 05:32 EET | Updated 11/03/2016 05:32 EET

Ξόδευε πιστεύοντας ότι κέρδισε το λαχείο... και "φέσωσε" όλους τους καταστηματάρχες

DENIS CHARLET via Getty Images
A person fills an Euro Millions lottery ticket, on June 21, 2013 in Lille, northern France. No player discovered the seven correct numbers needed to win the Euro Millions 'Super Jackpot' of 168,458.398 euros at stake on June 21, according to results released by La Francaise des Jeux. AFP PHOTO DENIS CHARLET (Photo credit should read DENIS CHARLET/AFP/Getty Images)

Μια Γαλλίδα πιστεύοντας ότι είναι η νικήτρια του λαχείου Euro Millions σπατάλησε 4.000 ευρώ σε κοσμήματα, ρούχα και καλλυντικά.

Η 46χρονη, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί στα Γαλλικά μέσα, νόμιζε ότι κέρδισε ένα μεγάλο ποσό το Φεβρουάριο του 2014.

Κατά τη διάρκεια τριών εβδομάδων, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και περίμενε υπομονετικά να εισπράξει το ποσόν από το λαχείο. Επειδή όμως αυτό αργούσε να γίνει, ο σύζυγός της ανήσυχος ζήτησε να ελέγξει το λαχείο. Ο άντρας διαπίστωσε πως η γυναίκα του είχε κάνει λάθος και από έναν αριθμό δεν ήταν η τυχερή του Euro Millions.

Όταν κατάλαβε το τεράστιο λάθος της δήλωσε στους καταστηματάρχες ότι δε μπορεί να τους πληρώσει επειδή ξέμεινε από χρήματα επειδή η τσάντα της έπιασε φωτιά.

Οδηγήθηκε στο δικαστήριο όπου οι κάμερες ασφαλείας έδειξαν ότι η 46χρονη πλήρωνε με ακάλυπτες επιταγές και δεν είχε σκοπό να πληρώσει τα ψώνια της με μετρητά,αναφέρει η Daily Telegraph.

Το δικαστήριο της Besançon επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή και οι καταστηματάρχες πρότειναν στην 46χρονη να πληρώσει τα χρέη της με δόσεις.

Στο Euro Millions συμμετέχουν εννέα χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Λουξεμβούργο, Αυστρία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ελβετία, Γερμανία, Ιρλανδία), αλλά όχι η χώρα μας.