ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12/03/2016 16:25 EET | Updated 12/03/2016 16:25 EET

Και ξαφνικά τα ζόμπι βγήκαν βόλτα στην Αθήνα

Τα ζόμπι βγήκαν και φέτος στους δρόμους της Αθήνας, για την καθιερωμένη -πλέον- βόλτα τους στο κέντρο και έχοντας ως προορισμό το μεγάλο spooky πάρτι στην περιοχή του Ψυρρή.

Πρόκειται για το 4ο Zombie walk Athens, όπου καρναβαλιστές ντυμένοι ζόμπι έδωσαν ραντεβού στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, στις 6 το απόγευμα και σύρθηκαν προς την Ερμού και το Μοναστηράκι με τελικό προορισμό το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι της πόλης, το Zombie Thriller Party.

Η φετινή συνάντηση αφιερώνεται στη δεκαετία του '80, τους «κακούς», ήρωες και αντιήρωες της παιδικής μας ηλικίας (από τον Freddy Krueger στον Darth Vader και από τον Skeletor στις δαιμονισμένες κούκλες).

Το «zombie walk» ξεκίνησε από την Αμερική (2001 Sacramento, California) αλλά επεκτάθηκε και στην Ευρώπη. Είναι μια παρέλαση «νεκροζωντανών», στην οποία πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται σαν ζόμπι και περιφέρεται στην πόλη, πειράζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς. Το event αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια και διοργάνωση πολλών ομάδων που σχετίζονται με τις ταινίες και σειρές τρόμου, τη μουσική και το cosplay (διαγωνισμός μεταμφιέσεων).

Photo gallery 4ο Zombie walk Athens See Gallery