ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/03/2016 09:33 EET | Updated 14/03/2016 09:43 EET

Κρανιδιώτης: Ο ιδανικός άνθρωπος για τον Αλέξη Τσίπρα είναι gay πακιστανός λαθρομετανάστης

Eurokinissi

«Ανθρωπάκι» αποκαλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το στέλεχος της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης σε άρθρο του. «Το ταξίδι στην Σμύρνη ήταν αποκαλυπτικό. Αυτό το ανθρωπάκι πήγε στην πόλη που ο Κεμάλ έπνιξε στο αίμα των Ελλήνων κατοίκων της, όπου ο Ορθόδοξος ποιμένας της μαρτύρησε σαν το Χριστό κι η θάλασσα της πλημμύρισε πτώματα αμάχων,» γράφει.

Στο κείμενο, προχωρεί σε μία σειρά ρατσιστικών και ομοφοβικών δηλώσεων, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα και το επιτελείο του για το προσφυγικό: «Ο Αλέξης κι η υπουργός του ευθύνονται για τους πνιγμένους, για τα παιδιά που σέρνονται στις λάσπες και στους δρόμους, για τους φανατικούς ισλαμιστές ανάμεσα τους, αυτοί εξέπεμψαν το μήνυμα του ΜΗ ΚΡΑΤΟΥΣ, της ανομίας και της αφασίας. Αυτοί ευθύνονται για το γελοίο να τους πηγαίνουν στην Ειδομένη ή στο Σχιστό κι ύστερα αυτοί να ροβολάνε ξανά για την Πλατεία Βικτωρίας και την Ομόνοια, γιατί εκεί είναι οι διακινητές κι ύστερα ξανά πίσω και τούμπαλιν, διότι η σχιζοφρενική κυβέρνηση μας είναι κατά των κλειστών κέντρων κι ενός σοβαρού ελέγχου για την ασφάλεια της χώρας».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης γράφει τα εξής... απίστευτα: «Ο ιδανικός άνθρωπος για τον Αλέξη και την λαθρολάγνα κομπανία του, είναι gay πακιστανός λαθρομετανάστης, που εκτρέφει καρέτα – καρέτα, πήρε μέρος στα μπάχαλα του 2008, θέλει να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με σκοπιανό και να υιοθετήσει Τσάμη και να διαβάζουν τα βράδια Αύγουστο Κορτώ και ποίηση Κουράκη στο hot spot, όπου θα σερβίρει χαλάλ κοτόπουλο ο Πανάρας με πλάκα όλες του τις μαϊμού πουλάδες».

Το κείμενο καταλήγει με μία βίαιη προτροπή: «Όποιοι υπονομεύουν με αυτό τον τρόπο την εθνική ασφάλεια και συνοχή πρέπει να πληρώσουν. Δεν χωράνε κολλητηλίκια με αυτούς, ούτε αβρότητες. Δεν μπορεί να υπάρξει εθνική ενότητα με ανθρώπους που δεν πιστεύουν στο Έθνος, το μισούν και διαλύουν την χώρα».

Το κείμενό του προκάλεσε αντιδράσεις και στο Twitter: