Καμμένος: Η κυβέρνηση έχει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά όχι και ο Μουζάλας

Καμμένος: Η κυβέρνηση έχει ψήφο εμπιστοσύνης αλλά όχι και ο Μουζάλας
Eurokinissi

«Εμμένουμε στη θέση μας. Ζητώ την άμεση παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα» δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος εξερχόμενος του Μεγάρου Μάξιμου, έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό για το επίμαχο ζήτημα.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατανόησε τη θέση των ΑΝΕΛ και όπως είπε και την ευαισθησία του ελληνικού λαού. Ωστόσο ο κ. Καμμένος αν και είπε πως ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε πως επρόκειτο για γλωσσικό ατόπημα, το θέμα είναι σοβαρό.

«Ζητούμε άμεσα την παραίτηση του κ. Μουζάλα» είπε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ και πρόσθεσε πως τώρα ο πρωθυπουργός περιμένει τη λήξη της Συνόδου των υπουργών των Εσωτερικών για να επιστρέψει και να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει εάν τελικά ο πρωθυπουργός δεν ζητήσει την παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, ο κ. Καμμένος απάντησε ότι οι σχέσεις των ΑΝΕΛ με τον κ. Τσίπρα είναι ξεκάθαρες. «Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά όχι τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα» είπε.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι αύριο, Πέμπτη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα συνεδριάσει υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Διαβάστε επίσης:

Δημοφιλή