ΕΙΔΗΣΕΙΣ
30/03/2016 05:31 EEST | Updated 30/03/2016 17:33 EEST

«Λεκτικό λάθος» το «Μακεδονία» του Μουζάλα, λέει τώρα ο Καμμένος και δηλώνει πως είχε υποβάλει παραίτηση

sooc

Ως «λεκτικό λάθος» χαρακτήρισε ο Πάνος Καμμένος υπό την κατακραυγή βουλευτών της αντιπολίτευσης την αναφορά του κ. Γιάννη Μουζάλα περί «Μακεδονίας» ενώ απάντησε σε όσους τον καλούσαν να παραιτηθεί πως «δεν θα σας κάνουμε τη χάρη, θα στηρίξουμε μέχρι τέλους την κυβέρνηση, ώστε να πληρώσετε για τα εγκλήματά σας εις βάρος της χώρας. Η κυβέρνηση θα μείνει όρθια μέχρι να φτάσετε εκεί που σας αξίζει, στη Δικαιοσύνη, και να επιστρέψετε όσα κλέψατε».

Αν και η αναδίπλωση στην υπόθεση Μουζάλα είναι προφανώς δεδομένη ο κ. Καμμένος αποκάλυψε ότι ο ίδιος έθεσε, για το το θέμα αυτό, την παραίτησή του και των υπουργών των ΑΝΕΛ στη διάθεση του πρωθυπουργού, προκαλώντας ενώ κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει, εάν θέλει, πρόταση μομφής προς τον κ. Μουζάλα.

Επίσης ο υπουργός Άμυνας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της Ν.Δ. αλλά και στον προκάτοχό του Αντ. Σαμαρά, υπενθυμίζοντας την πολιτική διαμάχη του 1993, ενώ επανέφερε στη συζήτηση όλα τα θέματα που κατά καιρούς έχει αναδείξει: από τα υποβρύχια και τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μέχρι τη Siemens και τη δικαστική έρευνα για τις τράπεζες. Παράλληλα, επένδυσε στο «καραμανλικό» ακροατήριο της Κεντροδεξιάς, κάνοντας λόγο για «μετάλλαξη» της Ν.Δ., ενώ ενδεικτικά έσπευσε να απαντήσει και στο αίτημα του κ. Μητσοτάκη για εκλογές, με μία φράση που είχε χρησιμοποιήσει και ο κ. Κώστας Καραμανλής όταν, προ ετών, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου είχε υποβάλει αντίστοιχο αίτημα: «Τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά».