Σάρωσε τα βραβεία η Communication Lab στα Tourism Awards 2016

Σάρωσε τα βραβεία η Communication Lab στα Tourism Awards 2016
Η ομάδα της Communication Lab , Ιωαννα Κοζαδίνου, Θοδωρής Φίλιππας, Μαρίνα Κουταρέλλη, Μιχάλης Ρούσσος, Βασίλης Γαλλιάκης
ARCHIVE
Η ομάδα της Communication Lab , Ιωαννα Κοζαδίνου, Θοδωρής Φίλιππας, Μαρίνα Κουταρέλλη, Μιχάλης Ρούσσος, Βασίλης Γαλλιάκης

Με 2 χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο , η εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab αναδείχθηκε από τους πολυνίκες του θεσμού των Tourism Awards 2016, σε μια λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Συγκεκριμένα παρέλαβε Gold Tourism Award στην κατηγορία «Πρωτοβουλίες επιμήκυνσης τουριστικής περιόδου / Εμπλουτισμός του ελληνικού τουριστικού προϊόντος» καθώς και «Αξιοποίηση social media» για την επιτυχημένη διοργάνωση του Spetses mini Marathon ενώ τιμήθηκε και με Silver Tourism Award στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη Επικοινωνιακή Καμπάνια» για το Spetses Classic Yacht Regatta.

Η διοργάνωση του Spetses mini Marathon, όντας η πρώτη διοργάνωση εκτός αστικών κέντρων και τουριστικής σεζόν το 2011 έχει συμβάλει καταλυτικά τόσο στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού όσο και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου των Σπετσών κατά τουλάχιστον 3 μήνες. Είναι δε, ένα επιτυχημένο παράδειγμα σύμπραξης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα με πολλαπλά οφέλη τόσο κοινωνικοοικονομικά όσο και πολιτιστικά για το νησί των Σπετσών. Παράλληλα, η διοργάνωση έχει επενδύσει στρατηγικά στη χρήση των social media για να ενισχύσει την αλληλεπίδρασή της σε δυναμικά, νεανικά target groups καθώς και σε επισκέπτες από το εξωτερικό.

Μαίρη Συνατσάκη, Θοδωρής Φίλιππας, Μαρίνα Κουταρέλλη, Ιωάννα Κοζαδίνου, Δημήτρης Τρυφωνόπουλος

Ταυτόχρονα η Communication Lab έχει αναλάβει από το 2011 την επικοινωνία και τη διαχείριση των χορηγών του Spetses Classic Yacht Regatta (SCYR) με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος. Το σύνολο των δημοσιευμάτων σχετικά με τον αγώνα έφτασε αθροιστικά τα 300 δημοσιεύματα, με πανω από 20 διεθνή ΜΜΕ να το καλύπτουν επικοινωνιακά, οδηγώντας στην κατάκτηση του αργυρού βραβείου για την επικοινωνιακή στρατηγική.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των βραβείων, η CEO της Communication Lab, Δρ. Μαρίνα- Λήδα Κουταρέλλη, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε:

«Φέτος νιώθω ιδιαίτερα περήφανη που μετά από 6 χρόνια σκληρής δουλειάς αναγνωρίστηκε η τεράστια συμβολή του Spetses mini Marathon στην καθοριστική επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν με ταυτόχρονη προβολή της Ελλάδας ως αθλητικού προορισμού. Είναι μία συλλογική προσπάθεια, η οποία δε θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τη βοήθεια του Δήμου Σπετσών και των Σπετσιωτών αλλά και των χορηγών που πλέον αποκαλώ φίλους και συνοδοιπόρους»