ΕΙΔΗΣΕΙΣ
10/04/2016 08:13 EEST | Updated 10/04/2016 08:13 EEST

Ο Μπαλτάκος θυμάται τον Σαμαρά: «Θα είχε πετύχει αν τον άφηναν. Θέλουμε να γίνουμε η σοβαρή ΝΔ, έχει μεταλλαγεί»

Sooc

Την άποψη ότι ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, θα είχε πετύχει αν τον άφηναν και δεν πηγαίναμε σε πρόωρες εκλογές, εξέφρασε ο πρώην στενός του συνεργάτης, Παναγιώτης Μπαλτάκος στον ΣΚΑΙ- ο οποίος, σημειωτέον, στο παρελθόν είχε ασκήσει κριτική εναντίον του, μετά την παραίτησή του από τη θέση του γγ της κυβέρνησης λόγω της υπόθεσης της «επικοινωνίας» με τη ΧΑ.

«Το μνημόνιο είχε λογική μέχρι να πετύχουμε πρωτογενές πλεόνασμα» τόνισε, ενώ δήλωσε ότι «ήμουν σίγουρος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών». Σε ό,τι αφορά το νέο κόμμα, την Εθνική Ενότητα, που συνίδρυσε με τον Γιώργο Καρατζαφέρη ο κ. Μπαλτάκος δήλωσε ότι «θέλουμε να γίνουμε η σοβαρή ΝΔ»

«Πρώτα το νέο κόμμα απευθύνεται στους νεοδημοκράτες που δεν πήγαν να ψηφίσουν στις εκλογές του 2015. Η δεύτερη δεξαμενή του νέου κόμματος είναι όσοι δακρύζουν όταν ακούνε τον εθνικό ύμνο... Θέλω να γίνουμε η σοβαρή Νέα Δημοκρατία, η οποία έχει μεταλλαγεί σαν το καλαμπόκι. Εγώ μεγάλωσα στη ΝΔ του Αβέρωφ. Δεν το βλέπω τώρα αυτό το κόμμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.