ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
14/04/2016 13:24 EEST | Updated 14/04/2016 13:25 EEST

Ο Αλεξάντερ Τσίνελ ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece

Huffpost Greece

O μέχρι σήμερα επικεφαλής του τομέα επενδύσεων της γερμανικής Fraport, Αλεξάντερ Τσίνελ αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου (CEO) της Fraport Greece, η οποία θα διαχειρίζεται τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, ο 49χρονος διπλωματούχος οικονομολόγος εργάζεται από το 2001 στη Fraport και η θητεία του στο νέο του πόστο θα ξεκινήσει το καλοκαίρι.

«Τα 14 ελληνικά περιφερειακά αεροδρόμια», αναφέρει ο CEO της Fraport Greece στη σχετική ανακοίνωση, «προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες από τουριστικής πλευράς, αποτελούν κόμβους διασύνδεσης της περιφέρειας και των νησιών. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα δοθεί η ευκαιρία στη Fraport Greece να αλλάξει την εικόνα τους και είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο τουρισμός της Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στα αεροδρόμια, οι τοπικές κοινωνίες, το ελληνικό Δημόσιο αλλά και η Fraport Greece θα επωφεληθούν από αυτήν τη συνεργασία».

Την αισιοδοξία τους για την εξέλιξη και ανάπτυξη της επένδυσης ώστε να αποκτήσει η χώρα μας 14 εξαιρετικές πύλες εισόδου για τους τουρίστες και τους ξένους επισκέπτες εξέφρασαν, μέσω της ίδιας ανακοίνωσης, ο πρόεδρος της Fraport AG, δρ Στέφαν Σούλτε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Κοπελούζου, Δημήτρης Κοπελούζος.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)