ΕΙΔΗΣΕΙΣ
14/04/2016 06:41 EEST | Updated 14/04/2016 06:43 EEST

Ξεκίνησαν τα πασχαλινά παζάρια. Τα 4 μπαζάρ αυτής της εβδομάδας για καλό σκοπό

Vstock via Getty Images
Easter eggs on wood

Με το Πάσχα να πλησιάζει, ξεκινούν και τα καθιερωμένα μπαζάρ. Πολλές οργανώσεις, μουσεία, και φιλοζωικές εταιρείες οργανώνουν παζάρια, στα οποία πουλούν δώρα, λαμπάδες και φαγητά, προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για να ενισχύσουν το σκοπό τους. Αυτά είναι τα τέσσερα μπαζάρ που θα λάβουν χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Zωοφιλική ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ)

Αντικείμενα για το σπίτι αλλά και τους τετράποδους φίλους, φαγητά, δώρα και γλυκά θα προσφέρονται στις 16 και 17 Απριλίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, Πουσουλίδου 10. Επίσης, Εθελοντές θα ενημερώσουν για το έργο τις ανάγκες της ένωσης και για κάποια από τα ζωάκια που ψάχνουν σπίτι. Μην ξεχάσετε να το επισκεφτείτε μαζί με τον τετράποδο φίλο σας.

Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Οι Φίλοι του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, καλούν μικρούς και μεγάλους το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου, και ώρα10:00 – 16:00 στο Κέντρο ΓΑΙΑ, Όθωνος 100, Κηφισιά, στο 19ο ανοιξιάτικο παζάρι. Εκεί θα απολαύσετε την φιλική ατμόσφαιρα, τη μουσική και θα μπορείτε να αγοράσετε πρωτότυπα, χρήσιμα, οικονομικά δώρα, σπιτικές λιχουδιές, βιβλία, φυτά, βιολογικά προϊόντα και μικροαντικείμενα από δεύτερο. Ταυτόχρονα για τα παιδιά θα υπάρχουν οργανωμένα παιχνίδια από την Ομάδα Τέχνης ΠΑΡΟΔΟΣ.

Εγγραφή μελών με μειωμένη συνδρομή.

Τα έσοδα θα συμβάλουν στην ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του Μουσείου και των Φίλων.

Είσοδος Ελεύθερη, υπάρχει χώρος στάθμευσης.

Stray

Οι εθελοντές του μη κερδοσκοπικού Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, Stray, στήνουν το πασχαλινό παζάρι τους το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2016, (10:00-20:00), στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη - Γκάζι με λαμπάδες, σοκολατένια αυγά, κοσμήματα με ζωάκια, χειροποίητα σαπούνια και κεριά. Εκεί θα μπορείτε να βρείτε, επίσης, σκυλάκια και γατάκια που περιμένουν να υιοθετηθούν.

Ξεblogάρισμα

Η ομάδα Ξεblogάρισμα διοργανώνει το ετήσιο πασχαλινό της παζάρι για να βοηθήσει τα παιδιά ως τριών ετών που ζουν μαζί με τις μητέρες τους στις γυναικείες φυλακές Ελαιών Θήβας.

Το Παζάρι θα γίνει στο Κτήριο των Ελλήνων Αρχαιολόγων, στην Ερμού 134 από τις 11 ως τις 20.00 το Σάββατο και 11 με 18.00 την Κυριακή, στις 16 και 17 Απριλίου.