ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/04/2016 17:11 EEST | Updated 15/04/2016 18:00 EEST

Οι 53 του ΣΥΡΙΖΑ εφτιαξαν site

sooc

Και το όνομα αυτού... «commonality». Έτσι ονομάζεται το site που αποφάσισαν να δημιουργήσουν οι 53 του ΣΥΡΙΖΑ. Η νέα προσπάθεια οργανώθηκε λίγο πριν το συνέδριο και διευθύνεται από συντακτική επιτροπή. Και βέβαια ξεκινά με ένα κείμενο πλατφόρμα 11 σημείων.

Στο κείμενο με το οποίο ανακοινώνουν το site οι 53 αναφέρουν:

«Όσοι και όσες εμπλεκόμαστε σε αυτή τη νέα προσπάθεια ξεκινάμε το διαδικτυακό μας ταξίδι με την πεποίθηση ότι θα σας έχουμε πολύτιμους συνεπιβάτες. Αυστηρούς κριτές αλλά - ελπίζουμε - δίκαιους.

Αποτελούμε πράγματι μια κοινότητα ιδεών, αριστερών ριζοσπαστικών ιδεών. Μας ενδιαφέρουν εξίσου τα τοπικά, τα καθημερινά, αλλά και τα πολύπλοκα παγκόσμια. Εδώ που τα λέμε, τη στιγμή που τα λέμε, δεν είναι καθόλου αυτονόητο τι συνιστά εγχώριο και τι διεθνές και παγκόσμιο. Μια πρώτη περιήγηση στα άρθρα μας, θα σας πει περισσότερα για το ποιοι είμαστε και πώς ακριβώς σκεφτόμαστε www.commonality.gr

Και επειδή “πρεμιέρα” χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται, εδώ θα βρείτε ένα κείμενο 11 σημείων, σκέψεις πάνω στη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ, και όχι μόνο, συμβολή της “Πρωτοβουλίας 53+” στον προσυνεδριακό διάλογο του ΣΥΡΙΖΑ.

H ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ»

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost