ΕΙΔΗΣΕΙΣ
15/04/2016 13:33 EEST | Updated 15/04/2016 13:33 EEST

Παίζατε ναρκαλιευτή και πασιέντζα στον υπολογιστή; Δείτε ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που δημιουργήθηκαν

ASSOCIATED PRESS
**FILE**Screenshot des Computerprogramms 'Parallels Desktop' Mit dem Parallels Desktop 4.0 koennen Windows-Programme in ihrem eigenen Fenster auf einem Mac-Rechner genutzt werden. Hier sind Microsoft Excel, Solitaire und der Internet Explorer geoeffnet. Das

Ανήκετε στη γενιά που γεύτηκε τα παιχνίδια των Windows στον υπολογιστή, πασιέντζα, ναρκαλιευτή κτλ; Τότε σίγουρα αυτό θα σας ενδιαφέρει, καθώς τα παιχνίδια αυτά όχι μόνο ήταν η αιτία να χαθούν αρκετές εργατοώρες, αλλά σύμφωνα με το mentalfloss.com, ο πραγματικός λόγος που δημιουργήθηκαν δεν ήταν η ψυχαγωγία.

Για παράδειγμα η πασιέντζα προστέθηκε για πρώτη φορά στα Windows 3.0, το 1990, ωστόσο σαν παιχνίδι υπήρχε από το 1700. Ο πραγματικός λόγος που δημιουργήθηκε η ψηφιακή του έκδοση, ήταν για να μπορέσουν οι χρήστες να εξοικειωθούν με το «ποντίκι» και από ότι φαίνεται λειτούργησε αρκετά καλά ως προς αυτό το κομμάτι.

Ο ναρκαλιευτής προστέθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, για παρόμοιο λόγο. Ποιος ήταν αυτός; Να μπορούν οι χρήστες να εξοικειωθούν με το αριστερό και το δεξί κλικ να μπορέσουν να προσδώσουν ακρίβεια στις κινήσεις του «ποντικιού».

Το τρίτο παιχνίδι, οι «κυψέλες» ήταν ένα ακόμη δημοφιλές παιχνίδι των Windows, το οποίο προστέθηκε στο πρόγραμμα, προκειμένου να δοκιμαστεί το «32-bit thunking», ένα υπόστρωμα επεξεργασίας δεδομένων, το οποίος είχε εισαχθεί ως μέρος των Windows.

Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον πραγματικό λόγο που δημιουργήθηκαν αυτά τα παιχνίδια, η αλήθεια είναι ότι αγαπήθηκαν πολύ από τους χρήστες οι οποίοι ξόδεψαν αμέτρητες ώρες προκειμένου να σπάσουν κάθε ρεκόρ.

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost