ΔΙΕΘΝΕΣ
16/04/2016 06:23 EEST | Updated 16/04/2016 06:23 EEST

Σε ανάρρωση από γρίπη ο Prince μετά την επείγουσα προσγείωση του αεροπλάνου που τον μετέφερε για σύντομη νοσηλεία

BERTRAND GUAY via Getty Images
US singer and musician Prince (born Prince Rogers Nelson) performs on stage at the Stade de France in Saint-Denis, outside Paris, on June 30, 2011. AFP PHOTO BERTRAND GUAY (Photo credit should read BERTRAND GUAY/AFP/Getty Images)

Ο τραγουδιστής Prince πήρε χθες εξιτήριο από νοσοκομείο του Ιλινόι στο οποίο εισήχθη για σύντομη νοσηλεία του λόγω γρίπης έπειτα από επείγουσα προσγείωση που πραγματοποίησε το αεροπλάνο που τον μετέφερε, σύμφωνα με τον ιστότοπο πληροφόρησης για τις διασημότητες TMZ.

Εκπρόσωπος του τραγουδιστή δήλωσε στον TMZ ότι ο Prince έδωσε συναυλία στην Ατλάντα την Πέμπτη μολονότι δεν αισθανόταν καλά λόγω γρίπης και ότι αισθάνθηκε χειρότερα όταν επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο μετά τη συναυλία του.

Εκπρόσωποι του Prince και της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) δεν έχουν σχολιάσει μέχρι στιγμής την είδηση αυτή σε ερώτηση που τους απηύθυνε το Ρόιτερς.

Το αεροπλάνο που μετέφερε τον τραγουδιστή πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση στο Μολίν του Ιλινόι όπου ο τραγουδιστής νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο από τοπικό νοσοκομείο. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να επιστρέψει, σύμφωνα με τον TMZ.

Επίσης ούτε πηγές του αεροδρομίου στο Μολίν στο οποίο πραγματοποίησε επείγουσα προσγείωση το αεροπλάνο που μετέφερε τον Prince δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν στο Ρόιτερς την είδηση αυτή.

Ο 57χρονος τραγουδιστής ακύρωσε δύο συναυλίες του την περασμένη εβδομάδα στην Ατλάντα λόγω γρίπης, σύμφωνα με το TMZ.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ)