ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19/04/2016 06:24 EEST | Updated 19/04/2016 06:24 EEST

Θρασύτατες λησταρχίνες άρπαξαν κασετίνα με τιμαλφή από κοσμηματοπωλείο της Λάριασας

Σε απόγνωση βρίσκεται ζευγάρι Λαρισαίων, ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου, που χθες Σάββατο έπεσαν θύματα ληστείας από δύο άγνωστες, οι οποίες με τη μέθοδο της παραπλάνησης κατάφεραν να αρπάξουν κάτω από τη μύτη τους μία ολόκληρη κασετίνα με κοσμήματα και να φύγουν σαν... κυρίες!

Δείχνοντας υποτιθέμενο ενδιαφέρον για αγορά κοσμημάτων ζητούν, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ανήρτησαν στο facebook οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου, να δουν διάφορα είδη, και σιγά σιγά καταφέρνουν να σκεπάσουν μία ολόκληρη κασετίνα με μπουφάν, αρπάζοντας τελικά τα τιμαλφή, αξίας τουλάχιστον 40 χιλιάδων ευρώ(!) σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, για να φύγουν χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό, μέχρι να είναι πολύ αργά.

Δείτε το βίντεο από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της Λάρισας:

Εκατοντάδες είναι αυτοί που εισάκουσαν την έκκληση των ιδιοκτητών μέχρι στιγμής και κοινοποίησαν το βίντεο στο διαδίκτυο για να αναγνωριστούν οι δύο γυναίκες, οι οποίες, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ιδιοκτήτες του κοσμηματοπωλείου, δεν μιλούσαν ελληνικά! Παράλληλα καλούν όποιον-όποια τις αναγνωρίσει να ενημερώσει την Αστυνομία. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το απόγευμα το βίντεο στο facebook είχε ξεπεράσει τις 301 χιλιάδες προβολές...

Εντύπωση προκαλεί φυσικά των θράσος των δύο γυναικών, που δείχνουν απόλυτο... επαγγελματισμό, την ίδια στιγμή που τα πρόσωπά τους και η δράση τους φαίνεται να είναι γνωστά, αφού όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία, έχουν ξαναχτυπήσει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας,και δεν αποκλείεται, μετά την κλοπή να έφυγαν αμέσως από τη Λάρισα.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα παρόμοιας ληστείας το 2013 στην πόλη της Λαμίας, με το βίντεο από εκείνη την περίπτωση να δείχνει την ίδια μέθοδο, ενώ οι Αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να σιγουρευτούν ότι πρόκειται για τα ίδια ακριβώς πρόσωπα. Όπως και σε μία ακόμη περίπτωση στη Νίκαια Αττικής στις αρχές Ιανουαρίου.

Η οικονομική ζημιά είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για τους Λαρισαίους κοσμηματοπώλες, που ελπίζουν ότι έστω και τώρα κάποιος θα αναγνωρίσει τα πρόσωπα των γυναικών αυτών, και έστω και τώρα θα μπορέσουν να πάρουν μέρος τουλάχιστον των κοσμημάτων πίσω.

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr