ΕΙΔΗΣΕΙΣ
19/04/2016 14:55 EEST | Updated 19/04/2016 14:55 EEST

Κουμουτσάκος: «Η κυβέρνηση προσβάλλει την κοινή λογική και τους πολίτες»

Sooc

«Η κυβέρνηση προσβάλλει την κοινή λογική και τους πολίτες» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας στις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη για την οικονομία και τη διαπραγμάτευση.

«Αντί να απολογείται, θριαμβολογεί γιατί με τη ‘’διαπραγμάτευσή’’ της ανεβάζει συνεχώς το λογαριασμό που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες. Αλλά τίποτα διαφορετικό δεν μπορεί να περιμένει κανείς από μια κυβέρνηση που παρουσιάζει τις συνεχείς ήττες της σαν συνεχείς νίκες» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουμουτσάκος επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να κρύψει τίποτα πια καθώς , όπως λέει, επιχειρήσεις κλείνουν, εργαζόμενοι απολύονται, επενδυτές φεύγουν και νέοι μεταναστεύουν.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση πως βρίσκεται εκτός πραγματικότητας συνεχίζοντας ανεύθυνα να θριαμβολογεί. Μάλιστα όπως λέει, η κυβέρνηση έχει ασθενή -επιλεκτική μνήμη και για αυτό σπεύδει να θυμίσει στην κυβερνητική εκπρόσωπο τι είπε στις 6 Απριλίου ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Σύμφωνα με την ΝΔ, ο κ. Ντομπρόβσκις υπογράμμισε ότι το 2014 η Ελλάδα ήταν πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της καθώς τα πήγαινε καλά με τους δημοσιονομικούς στόχους, η ανάπτυξη είχε επιστρέψει στη χώρα ενώ είχαν αρχίσει να δημιουργούνται θέσεις απασχόλησης. Παράλληλα η Ελλάδα είχε ήδη χτυπήσει την πόρτα των αγορών ενώ ήταν εντός τροχιάς για να βγει από το μνημόνιο. «Τώρα που τα θυμίσαμε όλα αυτά, περιμένουμε τις απαντήσεις της κυβέρνησης» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κουμουτσάκος.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)