ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22/04/2016 08:15 EEST | Updated 22/04/2016 08:16 EEST

O Prince και ο David Bowie (θέμα συζήτησης) στο Eurogroup

Η επικαιρότητα είναι επικαιρότητα, και δεν γίνεται να μένει ασχολίαστη, όσο εξειδικευμένου χαρακτήρα και αν είναι ένα γεγονός όπως η συνεδρίαση του Eurogroup, ειδικά όταν αφορά σε παγκόσμιου ενδιαφέροντος θέματα, όπως η μουσική.

Σε βίντεο από το Eurogroup στο Άμστερνταμ, φαίνονται ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο Ισπανός υπουργός Οικονομικών, Λουΐς ντε Γκίντος, και ο Φινλανδός ομόλογός του, Αλεξάντερ Στουμπ, να συζητούν...περί ανέμων, και στα θέματα της συζήτησής τους, όπως ακούγεται, περιλαμβάνονται οι πρόσφατοι (ο ένας μόλις χθες) θάνατοι δύο εκ των εμβληματικότερων φυσιογνωμιών της μουσικής: Ο λόγος φυσικά για τον Prince και τον David Bowie.

Συγκεκριμένα, η σύντομη κουβέντα αρχίζει μετά από σχόλιο του Ντάισελμπλουμ κατά το 9'20'' του βίντεο, όπου χρησιμοποιεί έναν στίχο του Prince (“times are changing”, από το Purple Rain).

Από πλευράς του, ο ντε Γκίντος αναφέρεται στον Bowie. Όσον αφορά στον Αλεξάντερ Στουμπ, θα περιμέναμε κάποιο σχόλιο για τους Nightwish, τους Stratovarius, τους Children of Bodom, τους Sentenced ή έστω τους Lordie, αλλά δεν...

Sponsored Post