Οι αστροναύτες της NASA φωτογραφίζουν τη Γη. Είχαμε ξεχάσει πόσο όμορφος είναι αυτός ο πλανήτης

Οι αστροναύτες της NASA φωτογραφίζουν τη Γη. Είχαμε ξεχάσει πόσο όμορφος είναι αυτός ο πλανήτης

Η Ημέρα της Γης (22/4) μας δίνει μια ευκαιρία να προβληματιστούμε και να εξετάσουμε πιο αναλυτικά τον πλανήτη στον οποίο ζούμε, καθώς και το πώς μπορούμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να τον διατηρήσουμε όπως του αξίζει. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συνειδητοποιήσουμε πόσο τυχεροί είμαστε από το να δούμε τη Γη από το διάστημα.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, και προς τιμή της Ημέρας της Γης, η NASA συγκέντρωσε μερικές από τις πιο αγαπημένες της φωτογραφίες από τον Μπλε Πλανήτη. Οι φωτογραφίες, οι οποίες τραβήχτηκαν από αστροναύτες που βρίσκονται σε διάφορα διαστημόπλοια, παρουσιάζουν τον κόσμο μας από διαφορετικές, συγκλονιστικές οπτικές γωνίες, κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να βιώσουν στη ζωή τους. Ποικίλουν από φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει κατά καιρούς αστροναύτες στα κοινωνικά δίκτυα, μέχρι παλιότερες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια κάποιων πρώιμων διαστημικών αποστολών.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις εκπληκτικές φωτογραφίες της NASA. Για την πλήρη συλλογή μπείτε στο site της NASA.

Earth From Above

Το άρθρο δημοσιεύθηκε αρχικά στην Huffington Post US.