ΕΙΔΗΣΕΙΣ
27/04/2016 08:44 EEST | Updated 27/04/2016 08:58 EEST

Μητσοτάκης: «Πρώτο καθήκον μας είναι να φύγει αυτή η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες»

Sooc

«Έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος τη μεταπολίτευση, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής που θα εκλέξει τον επόμενο γραμματέα.

Όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, το συνέδριο σηματοδοτεί μία νέα πορεία για τη ΝΔ. «Εγκρίναμε καινούργιο καταστατικό, με θητεία για τον πρόεδρο και μικρότερα όργανα, η ΝΔ ανήκει έμπρακτα στα μέλη της. Συνεχίζουμε τον δρόμο της δημιουργικής ανανέωσης και αποδεικνύουμε στην πράξη ότι η ΝΔ ανοίγεται στην κοινωνία. Θέλουμε τους πολίτες μαζί μας, για να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα στη μεταπολίτευση» σημείωσε. «Ιστορική μας αποστολή είναι η ανόρθωση της Ελλάδας, όλοι οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε υπό μία προυπόθεση την απαλλαγή της χώρας από την ανίκανη κυβέρνηση» πρόσθεσε.

«Η χώρα δεν αντέχει να ζήσει το δράμα του περυσινού καλοκαιριού, δεν αντέχει άλλο τον ανίκανο και ανεύθυνο πρωθυπουργό. Κύριε Τσίπρα, αν αναζητείτε οδό διαφυγής, παραιτηθείτε τώρα», ζήτησε.

«Πρώτο καθήκον μας είναι να φύγει αυτή η παρέα που έγινε κυβέρνηση με ψέματα και αυταπάτες και φόρτωσαν την χώρα με 12 δισ. επιπλέον μέτρα» σημείωσε κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση είναι ένα μίγμα αριστερού κρατισμού και εξισωτισμού και το αποτέλεσμα είναι τραγικό.

«Η περήφανη διαπραγμάτευση μάς έχει στοιχίσει πέντε φορές περισσότερο και τώρα έρχεται να προστεθεί στον λογαριασμό και το πακέτο των προληπτικών μέτρων» επεσήμανε αναφερόμενος στην τρέχουσα συγκυρία.

«Η κυβέρνηση είναι ένας θλιβερός θίασος από επαγγελματίες ψέυτες και μεγαλομανείς λαϊκιστές, τους ενδιαφέρει η παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος. Ο κ. Τσίπρας επιλέγει τη δραματοποίηση της κατάστασης. Οφείλουμε να πάμε στην κοινωνία και να ενώσουμε τις φωνές μας με όλους εκείνους που ζητούν να φύγει αυτή η κυβέρνηση» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)