ΔΙΕΘΝΕΣ
28/04/2016 15:49 EEST | Updated 28/04/2016 15:50 EEST

Οπιούχα φάρμακα εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του Prince

Dylan Martinez / Reuters
Prince performs during his 'Diamonds and Pearls Tour' at the Earl's Court Arena in London, Britain, June 15, 1992. REUTERS/Dylan Martinez

Συνταγογράφηση οπιούχων φαρμάκων βρήκαν οι αρχές που διερευνούν την οικία του τραγουδιστή Prince που έφυγε από την ζωή την προηγούμενη εβδομάδα σε ηλικία 57 ετών, βυθίζοντας στην θλίψη τους θαυμαστές και την παγκόσμια μουσική κοινότητα, μεταδίδει το Reuters. Σύμφωνα μάλιστα με το CNN, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, ίχνη οπιούχων φαρμάκων βρέθηκαν και πάνω στον άνδρα όταν οι αρχές τον βρήκαν να κείτεται νεκρός στο σπίτι του στη Μινεάπολη.

Οι αρχές έχουν διευκρινίσει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο τραγουδιστής προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ούτε βρέθηκε κάποιο εμφανές τραύμα στο σώμα του. Εκτιμάται ότι θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες πριν βγουν τα αποτελέσματα της αυτοψίας, τα οποία θα διευκρινίσουν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν τον θάνατό του ο τραγουδιστής είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με γρίπη. Δεν είχε αισθανθεί καλά μετά από μια συναυλία και η κατάστασή του χειροτέρευσε στο αεροπλάνο. Δεν είναι γνωστό γιατί ο Prince είχε μαζί του οπιούχα φάρμακα, ούτε εάν έπασχε από κάποια άλλη σοβαρή ασθένεια. Αμερικανικές και βρετανικές ταμπλόιντ εφημερίδες αναφέρουν ότι ο ίδιος έπασχε από AIDS εδώ και έξι μήνες, όμως δεν λάμβανε την κατάλληλη θεραπεία για θρησκευτικούς λόγους.

Sponsored Post