Ζευγάρι στη Γερμανία βασάνιζε και σκότωνε ανυποψίαστες γυναίκες

Ζευγάρι στη Γερμανία βασάνιζε και σκότωνε ανυποψίαστες γυναίκες

Στα χέρια των αρχών έπεσε ένα ζευγάρι στην πόλη Höxter στα σύνορα Κάτω Σαξονίας και Βόρειας Ρινανίας Βεστφαλίας το οποίο παραδέχθηκε ότι προσέλκυε γυναίκες μέσω διαφημίσεων για μοναχικούς ανθρώπους και τις σκότωνε με βασανισμό.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τον 46χρονο Wilfried W. και την πρώην γυναίκα του Angelika B. γιατί κρατούσαν στο σπίτι τους και βασάνιζαν μία γυναίκα. Το θύμα βρέθηκε από τύχη στο αυτοκίνητο του ζευγαριού, το οποίο είχε χαλάσει και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο σώμα και το κεφάλι.

"Το πρώτο θύμα, μια γυναίκα ηλικίας 33 ετών, που πέθανε την 1 Αυγούστου 2014, υπέστη πολύ σοβαρή κακοποίηση. Τη χτύπησαν σε όλο της το σώμα και την έδεσαν σε θερμάστρες. Κάποιες φορές το θύμα έπρεπε να κοιμηθεί στο πάτωμα κρύων δωματίων", δήλωσε ο επικεφαλής της εισαγγελίας.

"Μετά την ομολογία της Angelika B, που είναι μια από τους δράστες, η αξιολόγηση των στοιχείων έλαβε νέες διαστάσεις. Είμαστε αναγκασμένοι να ερευνήσουμε κάθε τετραγωνικό εκατοστό του σπιτιού. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να σκοτώθηκαν κι άλλες γυναίκες εκεί. Απλά δεν γνωρίζουμε προς το παρόν", είπε ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας,αναφέρει η DW.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών της πόλης σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι είναι πιθανό να υπάρχουν κι άλλα θύματα. Μία γυναίκα επικοινώνησε με την αστυνομία μόλις είδε το σπίτι στα δελτία ειδήσεων και υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα βασανισμού από το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ανάμεσα στα βασανιστήρια, το ζευγάρι έβγαζε τα μαλλιά των θυμάτων του και έδενε τις γυναίκες σε αναμμένα καλοριφέρ. Οι σαδιστικές τους τάσεις, σύμφωνα με τους ερευνητές, καθοδηγούνταν από την αρρωστημένη διάθεσή τους να ασκήσουν εξουσία.