ΕΙΔΗΣΕΙΣ
05/05/2016 09:18 EEST

Πέντε εξωφρενικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε αν κερδίσετε τα 5.800.000 ευρώ του Τζόκερ

People collect Joker lottery tickets in a lottery store in Thessaloniki on April 15, 2010. Greeks rush to test their luck as the Joker lottery game gives a jackpot of 19 milion euros. Greece suffered a new setback on April 14 when its borrowing rate shot up again to above seven percent.  AFP PHOTO /Sakis Mitrolidis (Photo credit should read SAKIS MITROLIDIS/AFP/Getty Images)
AFP via Getty Images
People collect Joker lottery tickets in a lottery store in Thessaloniki on April 15, 2010. Greeks rush to test their luck as the Joker lottery game gives a jackpot of 19 milion euros. Greece suffered a new setback on April 14 when its borrowing rate shot up again to above seven percent. AFP PHOTO /Sakis Mitrolidis (Photo credit should read SAKIS MITROLIDIS/AFP/Getty Images)

Όταν υπάρχουν απανωτά Τζακ ποτ στο Joker δεν το μαθαίνω από την πασίγνωστη διαφήμιση που παίζει στην τηλεόραση (Άσε τον Θείο, πιάσε το Τζόκερ) αλλά από τον Κύριο Παναγιώτη. Όταν τα λεφτά που μοιράζονται είναι πολλά ο συμπαθής 65αρης συνταξιούχος της Δ.Ε.Η είναι χωμένος μέσα στις εφημερίδες του πρακτορείου και διαβάζει κάτι ακαταλαβίστικους πίνακες με στατιστικά. Συνήθως παίζει τα "νούμερα του" και ένα δεύτερο δελτίο με νούμερα που έχουν καθυστερήσει να έρθουν.

Εγώ που δεν είμαι αργόσχολος και δεν έχω το χρόνο του Κυρίου Παναγιώτη για στατιστικές αναλύσεις κάνω πιο απλά πράγματα.

Τις Πέμπτες λοιπόν φεύγοντας από το γραφείο και ανεβαίνοντας σημειωτόν το ποτάμι για να πάω στο σπίτι μου περνάω από το πρακτορείο της γειτονίας για να παίξω και εγώ ένα δελτίο. Προσωπικά δεν έχω κάποιο σύστημα. Παίρνω το δελτίο στο χέρι, το μπλε στυλό bic και βάζω 5 + 1 νούμερα στην τύχη, μια τύχη η οποία δεν έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής.

bic pen

Για να μην μακρηγορούμε αν έχουμε σήμερα έναν υπερτυχερό αυτός θα κερδίσει 5.800.000 ευρώ και για όσους ονειρεύονται μια Ευρώπη χωρίς Ευρώ σας έχω κάνει και τη μετατροπή: ( 1.976.350.000 Δραχμές ή 38.045.506 Φράγκα Γαλλίας ή 11.343.814 Μάρκα Γερμανίας).

"Εσύ τι θα κάνεις αν κερδίσεις το τζόκερ;" με ρωτάνε.

...Και απαντάω με τις πιο κάτω ιδέες που είναι για όλα τα γούστα.

1. Αγορά νησιού

private island

Όταν είσαι πολυεκατομμυριούχος και σέβεσαι τον εαυτό σου οφείλεις να έχεις στην κατοχή σου ένα νησάκι. Με 3.150.000 δολάρια μπορεί να γίνει δικό σας για παράδειγμα το Jewel Caye, ένα νησάκι δύο στρεμμάτων στο Μπελίζ. Περιλαμβάνει δύο σπίτια, ένα σε κάθε άκρο του νησιού, ξενώνα για τους επισκέπτες και μία προβλήματα που διαθέτει μπαρ και τραπεζαρία. 

2. Κάτι γκλάμουρ και γρήγορο για τις μετακινήσεις

private airplaine

Καλά είναι τα πολυτελή σπορ αμάξια αλλά είναι δύσκολα στο παρκάρισμα και όταν έχει μποτιλιάρισμα στο δρόμο εκνευριζόμαστε. Η λύση είναι απλή μέσω του aerotrader. Μπορεί να γίνει δικό σας ένα αεροπλάνο.

3. Στο Μονακό και ... στις Μαλδίβες

grand prix monaco

Δεν γίνεται να είσαι πλούσιος και να μην έχεις περάσει από το Μονακό. Θα παρακολουθήσεις το Grand Prix και τα δοκιμαστικά του Μονακό από τις θέσεις των επισήμων. Οι κλειστές στροφές της πίστας που περνά μέσα από την πόλη σε συνδυασμό με τη μεγάλη δυσκολία προσπέρασης, καθιστούν πιθανώς σημαντικότερα τα δοκιμαστικά του γκραν πρι, παρά τον αγώνα.

Στη συνέχεια θα για να σας φύγει το άγχος του αγώνα θα πάρε το αεροπλάνο και θα πάτε στις Μαλδίβες.

4. Personal Trainer

personal trainer

Προσωπικά βαριέμαι τη γυμναστική. Έχω ανάγκη από κάποιον προπονητή να με αναλάβει προσωπικά. Με τόσο λεφτά θα είναι κάτι εύκολο.

5. Έχω κότερο πάμε μια βόλτα

yacht

Πλούτος και θάλασσα πάνε μαζί. Μπείτε στο yachtworld.co.uk και αγοράστε το γιοτ των ονείρων σας.

Sponsored Post