ΚΟΙΝΩΝΙΑ
11/05/2016 16:47 EEST | Updated 11/05/2016 17:42 EEST

Θάνου: Ανακριβή και κατασκευασμένα τα όσα είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος

sooc

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μέχρι στιγμής δεν εξέδωσε καμία επίσημη ανακοίνωση για όσα καταγγέλθηκαν σήμερα από τον πρόεδρο της Μarfin Ανδρέα Βγενόπουλο, ενώ η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου προέβη σε σχετικές δηλώσεις.

Ειδικότερα, τον Άρειο Πάγο επισκέφθηκε σήμερα για ευχές, όπως είπε, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε και την Βασιλική Θάνου. Πάντως, συνέπεσε την ώρα που ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης βρισκόταν στο γραφείο της προέδρου του Αρείου Πάγου για ευχές να παραχωρεί την συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Μarfin.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για το εάν θα απαντήσει σε όσα ανέφερε ο Ανδρέα Βγενόπουλος, ο αναπληρωτής υφυπουργός Δικαιοσύνης απάντησε ότι «δεν ασχολείται με τον κ. Βγενόπουλο».

Παράλληλα, η Βασιλική Θάνου ερωτηθείσα σήμερα το μεσημέρι, εάν θα σχολιάσει τις ενέργειες του Ανδρέα Βγενόπουλου, απάντησε ότι «δεν ασχολείται με αθλιότητες».

Στην συνέχεια, σήμερα Τετάρτη το απόγευμα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε νέα δήλωσή της χαρακτήρισε «ανακριβή» και «κατασκευασμένα» τα όσα κατήγγειλε σε βάρος της ο πρόεδρος της Μarfin και προσέθεσε ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος της και «όταν ενημερωθεί θα πράξει τα δέοντα».

Μήνυση Βγενόπουλου κατά Θάνου

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βγενόπουλος κατέθεσε σήμερα Τετάρτη το πρωί μηνυτήρια αναφορά σε βάρος της κ. Θάνου, ενώ

λίγη ώρα αργότερα ο επιχειρηματίας σε συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε, γνωστοποίησε την κίνησης του αυτή.

Σύμφωνα με τον Ανδρ. Βγενόπουλο, η μήνυση αφορά στα αδικήματα της δωροληψίας δικαστικού λειτουργού, της απόπειρας εκβίασης και της παράβασης καθήκοντος, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι του ζητήθηκε να τοποθετήσει χαρτονομίσματα μέσα σε βιβλίο και να το παραδώσει, ενώ στη συνεχεία του ζητήθηκε «ολόκληρη βιβλιοθήκη».

Μάλιστα, στην υπόθεση ενέπλεξε και μία φίλη της ανωτάτου δικαστικής λειτουργού και επιχειρηματίας, αλλά και ένα συγγενικό πρόσωπο της κ. Θάνου.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Αμερικανικές Εκλογές
Δημοσκοπήσεις, ειδήσεις και αναλύσεις για τις αμερικανικές εκλογές από την HuffPost

Sponsored Post