Εκδήλωση εθελοντών και υποστηρικτών 2ου Μαραθώνιου Ολυμπίας

Στις 27 Μαρτίου ο 2ος Μαραθώνιος Ολυμπίας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Δρομείς από πολλά μέρη της Ελλάδος αλλά και ένας σημαντικός αριθμός δρομέων από το εξωτερικό έζησαν μίας μοναδική δρομική εμπειρία τρέχοντας στην ιερή διαδρομή από την Αρχαία Ήλιδα ως την Αρχαία Ολυμπία.

Η διοργάνωση απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από τους συμμετέχοντες αλλά και τον τύπο, αποδεικνύοντας ότι έχει τη δυναμική να αποτελέσει ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός με παγκόσμια ακτινοβολία.

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας οφείλεται στις προσπάθειες των εθελοντών που έδωσαν δυναμικό παρών και στις τρεις (3) μέρες της διοργάνωσης αλλά και σε όλους τους φορείς και χορηγούς που προσέφεραν, ο καθένας με τον τρόπο του, τη στήριξή τους.

Έτσι η οργανωτικής επιτροπή, διοργανώνει και φέτος ειδική εκδήλωση στην οποία προσκαλεί όλους τους εθελοντές αλλά και τους φίλους της διοργάνωσης τη Δευτέρα 16 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο στις 19:00.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί το video των εκδηλώσεων και των αγώνων της φετινής διοργάνωσης, θα βραβευτούν οι φορείς που συμμετείχαν, θα γίνει ο απολογισμός του 2ου Μαραθωνίου Ολυμπίας ενώ θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες και ο προγραμματισμός για τον 3ο Μαραθώνιο Ολυμπίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την οργανωτική επιτροπή στο support@olympiamarathon.gr και στο τηλέφωνο: 6974822983