ΔΙΕΘΝΕΣ
19/05/2016 03:40 EEST

Σκοτώθηκε σε τροχαίο καθώς πήγαινε στο μαιευτήριο - Από θαύμα γεννήθηκε το μωρό

gofundme.com

Δεν πρόλαβε να ζήσει την ευτυχέστερη στιγμή της ζωής της η 26χρονη Sarah Iler από το Μιζούρι καθώς έχασε τη ζωή της ενώ κατευθυνόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πρώτο της παιδί.

Η νεαρή γυναίκα είχε κλείσει τις 40 εβδομάδες της κύησης και το ζευγάρι βρισκόταν μια ανάσα από το να κρατήσει στην αγκαλιά του την κόρη του. Το αυτοκίνητο τους χτυπήθηκε από βυτιοφόρο με αποτέλεσμα η 26χρονη να χάσει τη ζωή της ακαριαία.

Σύμφωνα με το buzzfeed το οποίο αναδημοσιεύει την είδηση από το Southeast Missourian οι θεράποντες ιατροί κατάφεραν να σώσουν την κόρη της κάνοντας επείγουσα καισαρική στο Saint Francis Medical Center.

Το νεογνό ήταν αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση και συνδέθηκε με αναπνευστήρα. Η Maddyson όπως ονομάστηκε άνοιξε τα μάτια της και άρπαξε το δάχτυλο της νοσηλεύτριας- αλλά οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να πουν με σιγουριά αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική ή αναπνευστική βλάβη λόγω της έλλειψης οξυγόνου.

Ο 34χρονος σύντροφος της Sarah, Matt Rider, αναρρώνει ύστερα από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις ενώ έχει σπάσει και τα τέσσερα άκρα του και μερικά πλευρά.

«Νιώθω πως η αδελφή μου έδωσε τη ζωή της για να σώσει αυτό το μωρό. Έτσι το ήθελε ο θεός. Την αποκαλούμε το μικρό μας θαύμα», δήλωσε η αδελφή της 26χρονης, Kassandra.

Sponsored Post