ΔΙΕΘΝΕΣ
20/05/2016 03:20 EEST

Γαμπρός χώρισε τη νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου επειδή παραμέλησε τα συζυγικά της καθήκοντα

shutterstock

Λίγες ώρες μετά το γάμο τους αποφάσισε να πάρει διαζύγιο ένας γαμπρός από τη Σαουδική Αραβία γιατί η νύφη ήθελε να απαντήσει στα συγχαρητήρια μηνύματα αντί να απολαύσει την παρέα του.

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο μετά τη γαμήλια τελετή ο γαμπρός περίμενε ότι η νύφη θα ανταποκριθεί στα συζυγικά της καθήκοντα και θα περνούσαν μαζί μια νύχτα πάθους αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή καθώς εκείνη προτιμούσε να ασχολείται με το κινητό της τηλέφωνο και να απαντάει στις ευχές των φίλων της που της έστελναν συγχαρητήρια για το γάμο.

Σύμφωνα με την Βρετανική Independent η οποία επικαλείται την Gulf News ο γαμπρός τής ζήτησε να σταματήσει να στέλνει γραπτά μηνύματα αλλά εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε να το κάνει αλλά επιπλέον θύμωσε γι’ αυτή την απαγόρευση.

«Όταν τη ρώτησε αν οι φίλοι της ήταν πιο σημαντικοί από εκείνον η νύφη απάντησε ότι πράγματι ήταν» αναφέρει ένας συγγενής και αυτή η απάντηση μάλλον τον εξόργισε ακόμη περισσότερο.

Στη συνέχεια ο εκνευρισμένος γαμπρός είπε στη νύφη ότι θέλει διαζύγιο και έφυγε από το ξενοδοχείο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η υπόθεση κατατέθηκε στο δικαστήριο και ξεκίνησε μια διαδικασία συμφιλίωσης του ζευγαριού. Παρ’ όλα αυτά ο γαμπρός είναι ανένδοτος, δε θέλει να τα ξαναβρεί με την, για λίγες ώρες, γυναίκα του και επιμένει στο διαζύγιο. Ο νομικός Al Watan που ασχολείται με διαζύγια πάντως αναφέρει ότι υπάρχουν ανησυχητικά αυξανόμενα ποσοστά διαζυγίων σε νεονύμφους που φτάνουν το 50%..

«Οι παρεξηγήσεις, οι διαφορές στις απόψεις και η εύκολη προσέγγιση στην έννοια του γάμου χωρίς μια βαθιά εκτίμηση των ευθυνών είναι μεταξύ των σημαντικότερων αιτιών για τα διαζύγια μεταξύ των νέων» αναφέρει ο Al Watan και προσθέτει πως όπως και σε αυτή την περίπτωση οι γάμοι είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν, όταν δεν υπάρχουν γερά θεμέλια ή εμπιστοσύνη.