Τσίπρας: Βρείτε ισοδύναμα για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια

Τσίπρας: Βρείτε ισοδύναμα για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια
sooc

Σύσκεψη για το ζήτημα του παγώματος των ειδικών μισθολογίων συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ).

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε σύσκεψη στην οποία κλήθηκαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Εμπορικής Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας καθώς και οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς να καταθέσουν έως αύριο Κυριακή προτάσεις ισοδυνάμων μέτρων ανά υπουργείο, έναντι του παγώματος των αντίστοιχων ειδικών μισθολογίων.

Υπενθυμίζεται ότι η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει το διετές πάγωμα των αποκαλούμενων ειδικών μισθολογίων με στόχο τον περιορισμό των εξόδων του κράτους κατά 18 εκατομμύρια ευρώ. Η σχετική τροπολογία, αφορά μεταξύ άλλων δικαστικούς λειτουργούς και στελέχη Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας.

Δημοφιλή