Νέο σόου Κασιδιάρη στη Βουλή με ύβρεις κατά κυβέρνησης

Νέο σόου Κασιδιάρη στη Βουλή με ύβρεις κατά κυβέρνησης
sooc

Προκλητικός για μια ακόμη φορά στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του πολυνομοσχεδίου.

«Πόρνες των ξένων νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων έχετε καταντήσει όλοι εσείς οι κυβερνώντες και μας φέρνετε 7.500 σελίδες μνημονίου, μια αθλιότητα, μέσα σε ένα cd, νύχτα» είπε μιλώντας στη βουλή στη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο και πέταξε το cd στα υπουργικά έδρανα ενώ παρενέβη ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης.

«Θα φωνάζω όσο ξεπουλιέται αυτή η χώρα» συνέχισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκαλώντας την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να φωνάζει. Ο κ. Κακλαμάνης δεν τον άφησε να απαντήσει ωστόσο έκανε παρατήρηση στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής: «Κλείστε το μικρόφωνο, δεν έχει το λόγο πλέον ο κ. Κασιδιάρης. Θεωρώ αντικοινοβουλευτικό αυτό που κάνετε και σας εγκαλώ στην τάξη. Kαι αυτό το κάνετε τη στιγμή που από τα πάνω θεωρεία παρακολουθούν τη συνεδρίαση 50 μαθητές από το δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς, για να κάνετε θέατρο».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνέχισε με αποτέλεσμα να παρέμβει εκ νέου ο κ. Κακλαμάνης. "Καθίστε κάτω, σιωπή" του είπε.

Δημοφιλή