Θύματα βιασμού από τον πατέρα τους δύο κοριτσάκια στη Λέσβο

Θύματα βιασμού από τον πατέρα τους δύο κοριτσάκια στη Λέσβο
Rear view of two little girls walking on a bridge, Toronto, Canada
Rear view of two little girls walking on a bridge, Toronto, Canada
Panoramic Images via Getty Images

Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια ζούσαν τον εφιάλτη δύο κορίτσια, τα οποία έπεσαν θύματα κατά συρροή βιασμού από τον ίδιο τους τον πατέρα στη Λέσβο.

Από το 2012, από τότε δηλαδή που τα δύο παιδιά ήταν 8 και 12 ετών, ο πατέρας –στρατιωτικός στο επάγγελμα- βίαζε τις κόρες του μέσα στο σπίτι τους στη Λέσβο. Ο 54χρονος συνταξιούχος στρατιωτικός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βιντεοσκοπούσε τις φρικιαστικές πράξεις του και κρατούσε αρχείο.

«Βρήκαμε ένα μεγάλο αρχείο με ασελγείς πράξεις κατά των παιδιών με δράστη τον πατέρα. Μία από τις διαστροφές του ήταν να παρακολουθεί πορνό ταινίες πριν κακοποιήσει σεξουαλικά τα παιδιά του. Ανάμεσα στο βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο βρέθηκαν δεκάδες βίντεο με ερωτικές ταινίες. Η Αστυνομία είχε πολύ καιρό να εξιχνιάσει υπόθεση βιασμού παιδιών από τον ίδιο τους τον πατέρα. Ακόμα και εμείς οι αστυνομικοί είμαστε σοκαρισμένοι», δηλώνει στη Huff Post Greece αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Η καταγγελία έγινε στις Αρχές μόλις την Τρίτη. Η μητέρα των παιδιών είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όσα ζούσαν οι δύο κόρες της, που σήμερα είναι 14 και 16 ετών. Όταν κατάλαβε τι συμβαίνει –όπως είπε- ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία που συνέλαβε την Τρίτη τον δράστη. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κατηγορούμενος για κακουργήματα για βιασμό ανηλίκων. Τα παιδιά παρακολουθούνται από ψυχολόγους.

Δημοφιλή