Παραδόθηκαν τα πρώτα έξι νέα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας

Παραδόθηκαν τα πρώτα έξι νέα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας
Eurokinissi

Παραδόθηκαν τα πρώτα έξι, από τα δεκατέσσερα, ασθενοφόρα, που θα εξοπλίσουν το ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας. «Η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2010 ολοκληρώνεται με την παραλαβή του νέου κτιρίου, με το σύγχρονο ψηφιακό κέντρο με την ανανέωση του εξοπλισμού ραδιοδικτύου που καλύπτει ολόκληρη της περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας» ανέφερε κατά την παραλαβή των νέων ασθενοφόρων ο διευθυντής του ΕΚΑΒ της 11ης περιφέρειας Κοζάνης Δημήτρης Παπαγγελής.

Η ανανέωση του στόλου των ασθενοφόρων θα συμβάλει στην αποτελεσματικότερη παροχή επείγουσας νοσοκομειακής φροντίδας και όταν ολοκληρωθεί η ενσωμάτωσή τους στο οργανόγραμμα της περιφέρειας «θα έχουμε ένα ΕΚΑΒ με σύγχρονες προδιαγραφές που θα καλύπτει πλήρως τα κέντρα υγείας και τις νοσοκομειακές μονάδες της περιφέρειας» σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιανακίδης.

Την Παρασκευή το απόγευμα αναμένεται στη Κοζάνη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, όπου θα εγκαινιάσει τις νέες εγκαταστάσεις και την άφιξη των υπόλοιπων οκτώ ασθενοφόρων που θα εξοπλίσουν το στόλο του ΕΚΑΒ στην δυτική Μακεδονία.

(Mε πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Δημοφιλή