ΚΟΙΝΩΝΙΑ
26/05/2016 11:58 EEST | Updated 26/05/2016 11:58 EEST

Επιβεβαιώνει την άγρια δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου η ιατροδικαστική εξέταση

sooc

Το γεγονός ότι η 69χρονη συνταξιούχος Ελευθερία Αγραφιώτου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού πριν τη δολοφονία της επιβεβαιώνουν τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο ιατροδικαστής εντόπισε στο σώμα της κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά. Αυτό που αναμένεται τώρα είναι να διαπιστωθεί το κατά πόσο η άτυχη γυναίκα έπεσε και θύμα βιασμού, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για τη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου 2016 και η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης σε κλιμακοστάσιο κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Χατζηαντωνίου στο Μαρούσι.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι η 69χρονη βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα. Ακριβώς δίπλα της εντοπίστηκαν τα παπούτσια της και η τσάντα που περιείχε την ταυτότητά της. Αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι το θύμα ξυλοκοπήθηκε και στη συνέχεια ενδεχομένως έπεσε θύμα βιασμού.

Η Ελευθερία Αγραφιώτου βρέθηκε από υπάλληλο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στο σημείο, ο οποίος καθώς πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του αντιλήφθηκε περίεργες οσμές και ειδοποίησε την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το γεγονός της χθεσινής σύλληψης 30χρονου επίδοξου βιαστή στην ίδια περιοχή αναγκάζει τις Αρχές να ερευνήσουν και το σενάριο να πρόκειται για το δράστη της δολοφονίας. Το κατά πόσο αυτό ισχύει θα αποδειχτεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου θα αναζητηθεί αν ταυτίζεται το γενετικό υλικό του 30χρονου με αυτό που βρέθηκε πάνω στα ρούχα της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.