Το κατασκοπευτικό αίνιγμα που θυμίζει Τζέιμς Μποντ. Μπορείτε να εντοπίσετε τον πίνακα ελέγχου;

Το κατασκοπευτικό αίνιγμα που θυμίζει Τζέιμς Μποντ. Μπορείτε να εντοπίσετε τον πίνακα ελέγχου;
youtube

Το κατασκοπικό αίνιγμα που θυμίζει Τζέιμς Μποντ. Μπορείτε να εντοπίσετε τον πίνακα ελέγχου και να απενεργοποιήσετε τις θανατηφόρες ακτίνες;

Εάν σας αρέσουν οι ταινίες κατασκοπείας τότε αυτό το κατασκοπικό αίνιγμα είναι ότι πρέπει για εσάς. Όπως μεταδίδει η βρετανική Independent, φανταστείτε ότι είστε κατάσκοπος και θα πρέπει να διεισδύσετε στην έδρα των εχθρών προκειμένου να σώσετε τον κόσμο. Εκεί θα πρέπει να εντοπίσετε τον πίνακα ελέγχου και να απενεργοποιήσετε τις θανατηφόρες ακτίνες, που απειλούν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Το έργο δεν είναι εύκολο. Η έδρα του εχθρού είναι μια πυραμίδα με 10 ορόφους. Ο επάνω όροφος έχει ένα δωμάτιο. Ο ακριβώς από πάνω όροφος επίσης δύο δωμάτια και ου τω καθεξής. Ο πίνακας ελέγχου, βρίσκεται κρυμμένος σύμφωνα με το δημοσίευμα πίσω από μια ζωγραφιά η οποία βρίσκεται στον τελευταίο όροφο.

Κάθε δωμάτιο έχει τρεις πόρτες οι οποίες συνδέονται με άλλα δωμάτια του κάθε ορόφου. Εκτός από την αίθουσα που βρίσκετε ο πίνακα ελέγχου που συνδέεται μόνο με ένα. Δεν υπάρχουν διάδρομοι ούτε σκάλες.

Θα μπορέσετε να το εντοπίσετε και να σώσετε τον κόσμο;

Δημοφιλή