ΚΟΙΝΩΝΙΑ
06/06/2016 08:56 EEST | Updated 06/06/2016 09:08 EEST

Αδίστακτος παιδόφιλος «περιπολούσε» με ποδήλατο έξω από σχολεία της Δραπετσώνας: Θύματα του 27 μαθήτριες

Eurokinissi

Δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους την υπόθεση που έφεραν στο φως οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι συνέλαβαν έναν 46χρονο από την Αλβανία που φέρεται να είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τουλάχιστον 27 ανήλικες μαθήτριες στην Αθήνα.

Ο 46χρονος συνελήφθη στις 2 Ιουνίου 2016 στη Δραπετσώνα. Η έρευνα άρχισε ύστερα από καταγγελίες γονιών για τη δράση του παιδόφιλου, ο οποίος συνήθιζε να κινείται με ποδήλατο, να προσεγγίζει ανήλικες που σχολούσαν από το δημοτικό και γυμνάσιο και να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος τους.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πραγματοποιήθηκαν επισταμένες και συνεχείς αναζητήσεις από πλήθος Αστυνομικών Υπηρεσιών Τάξης και Ασφάλειας. Την ώρα της σύλληψής του κινούνταν και πάλι με ποδήλατο στην προσπάθειά του να προσεγγίσει ανήλικες.

Ο δράστης αρνούμενος τον αστυνομικό έλεγχο, ετράπη σε φυγή, τελικά όμως ακινητοποιήθηκε και προσήχθη αρχικά στο Τ.Α. Δραπετσώνας και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε, ο 46χρονος κινούμενος συνήθως με ποδήλατο, πλησίον σχολικών συγκροτημάτων, κυρίως κατά τις πρωινές ώρες της προσέλευσης των μαθητών και προφασιζόμενος ότι είναι γνωστός της οικογενείας τους, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 13 έως 15 ετών, και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις. Σε μία μάλιστα περίπτωση αφαίρεσε από μαθήτρια και το κινητό της τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος 27 ανήλικων μαθητριών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων τον αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα, σε περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής, της Δυτικής Αττικής και του Πειραιά.

Κατασχέθηκαν τα δύο ποδήλατα που χρησιμοποιούσε κατά την τέλεση των πράξεών του.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Sponsored Post