Σε «ελληνικά» χέρια περνάει η έπαυλη του Playboy

Σε «ελληνικά» χέρια περνάει η έπαυλη του Playboy
A view of the Playboy Mansion in Los Angeles, California, U.S. February 10, 2011. REUTERS/Fred Prouser/File Photo
A view of the Playboy Mansion in Los Angeles, California, U.S. February 10, 2011. REUTERS/Fred Prouser/File Photo
Fred Prouser / Reuters

Σε «ελληνικά» χέρια περνάει η έπαυλη του Playboy, το εντυπωσιακό κτίριο του 1927 και σπίτι του Hugh Hefner, που σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal αγοράστηκε από τον 32χρονο Daren Metropoulos –ιδιοκτήτη της επενδυτικής εταιρίας Metropoulos & Co.

Η γοτθικού στιλ έπαυλη που χτίστηκε το 1927 βρίσκεται στο Holmby Hills του Λος Άντζελες και διαθέτει 29 δωμάτια - εκ των οποίων 12 είναι κρεβατοκάμαρες-, κινηματογράφο, κελάρι, πισίνα και γήπεδα τένις. Στο Playboy Mansion υπάρχει ένα ξεχωριστό διαμέρισμα εξολοκλήρου αφιερωμένο στο παιχνίδι. Πέρα από τα ρετρό ηλεκτρονικά περασμένων εποχών και τα φλιπεράκια, στο εσωτερικό του συναντάς τραπέζι μπιλιάρδου, τζουκμπόξ, ακόμα και ένα ιδιαίτερο δωμάτιο με καθρέφτες και μοκέτα για... χαλάρωση από το gaming

Σύμφωνα με τους όρους της πώλησης, ο 90χρονος Hefner έχει το δικαίωμα να συνεχίσει να μένει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής του. Όταν φύγει, ο Μητρόπουλος σκοπεύει να ενώσει τις δύο ιδιοκτησίες του.

Στην έπαυλη του Playboy είχε μπει πωλητήριο που άγγιζε τα 200 εκατομμύρια δολάρια, αν και τελική τιμή πώλησης δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Ο πατέρας του, 32χρονου Daren, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και επιχειρηματίας Dean Metropoulos, ήταν 10 ετών όταν οι γονείς του αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα και να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Forbes, η αξία του Dean Metropoulos εκτιμάται ότι ήταν 2,6 δισ. δολάρια τον περασμένο Αύγουστο.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η έπαυλη του Playboy είναι δεσμευμένη από τον Daren Metropoulos», δήλωσε εκπρόσωπος του Playboy Enterprises είπε στον Guardian.

Η έπαυλη αγοράστηκε από τον Hefner 1971 ενώ ανήκε στον παγκοσμίου φήμης σκακιστή και μηχανικό Louis D. Statham.

Playboy Mansion

Δημοφιλή